close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Gedenkvlinder foto 1

Gedenkvlinder Glas, rvs

De gedenkvlinder is een unieke manier om uw dierbare te herdenken. De gedenkvlinder staat op een rvs onderstel en de vlinder is gemaakt van tijdloze materialen zoals acrylaat, natuursteen. In acrylaat is de vlinder in 5 kleuren verkrijgbaar in natuurst... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42358
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Kleurrijk
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Kleur Blauw
Materiaal Glas, RVS
Persoonlijke toevoeging Dieren 3d
Productgroep Grafmonumenten, Kindermonumenten, Thuisgedenken
Subtype Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

De gedenkvlinder is een unieke manier om uw dierbare te herdenken. De gedenkvlinder staat op een rvs onderstel en de vlinder is gemaakt van tijdloze materialen zoals acrylaat, natuursteen. In acrylaat is de vlinder in 5 kleuren verkrijgbaar in natuursteen in 2 kleuren. (Onder het menu bij Gedenkvlinder kunt u de vlinder bestellen.)
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.