close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen van natuursteen met kaarshouder foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Rechthoekige grafsteen van natuursteen met kaarshouder

Een rechthoekige grafsteen gemaakt van hoogwaardige natuursteen. Het strakke ontwerp benadrukt de tijdloze schoonheid en klassieke stijl van het monument. Het is voorzien van een kaarshouder en een bloemenvaas aan de voet, waardoor er een extra dimensie van gedenken en respect wordt toegevoegd aan het monument. Door alle ruimte op de steen is er genoeg plek om de naam van uw geliefde te laten aanb... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35628
Collectie Eenvoudig tot bijzonder
Kleur donker
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen
Natuursteen kleuren Antraciet
Productsoort Fotoartikel, Glazen foto

Omschrijving

Een rechthoekige grafsteen gemaakt van hoogwaardige natuursteen. Het strakke ontwerp benadrukt de tijdloze schoonheid en klassieke stijl van het monument. Het is voorzien van een kaarshouder en een bloemenvaas aan de voet, waardoor er een extra dimensie van gedenken en respect wordt toegevoegd aan het monument. Door alle ruimte op de steen is er genoeg plek om de naam van uw geliefde te laten aanbrengen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.