close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee rechthoekige grafstenen met schuine bovenkant foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Twee rechthoekige grafstenen met schuine bovenkant Natuursteen

Twee rechthoekige grafstenen met schuine bovenkanten, een stijlvol en sober ontwerp dat de schoonheid en het verleden van uw dierbare eert. De grafstenen bieden ruimte om de naam van uw geliefde op de steen te laten zetten. Het monument creëert een respectvolle omgeving waar herinneringen kunnen worden gedeeld met de huidige generatie en toekomstige generaties.Van marmer tot graniet en van ruw tot... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42594
Dieren Dieren decoratie 2d, Vogel
Kleur donker
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet

Omschrijving

Twee rechthoekige grafstenen met schuine bovenkanten, een stijlvol en sober ontwerp dat de schoonheid en het verleden van uw dierbare eert. De grafstenen bieden ruimte om de naam van uw geliefde op de steen te laten zetten. Het monument creëert een respectvolle omgeving waar herinneringen kunnen worden gedeeld met de huidige generatie en toekomstige generaties.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.