close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen met ronde bovenkant foto 1

Rechthoekige grafsteen met ronde bovenkant

Een prachtig rechthoekig grafmonument met een ronde bovenkant dat is gebouwd van hoogwaardig graniet. Het monument is versierd met een grote vlinder, wat een mooie symbolische aanwezigheid creëert. Deze rustplaats combineert klassieke ontwerpelementen met modern detail, waardoor het de perfecte plek is om de herinnering aan uw geliefde te bewaren.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuu... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42170
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet
Natuursteen kleuren Antraciet
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Een prachtig rechthoekig grafmonument met een ronde bovenkant dat is gebouwd van hoogwaardig graniet. Het monument is versierd met een grote vlinder, wat een mooie symbolische aanwezigheid creëert. Deze rustplaats combineert klassieke ontwerpelementen met modern detail, waardoor het de perfecte plek is om de herinnering aan uw geliefde te bewaren.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.