close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met kruis op de steen foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Grafmonument met kruis op de steen Brons, natuursteen

Dit prachtige grafmonument bestaat uit twee natuursteen elementen, waarvan er op een van de stenen een kruis zit. De elegante lijnen en subtiele details zorgen voor een tijdloos en verfijnd ontwerp. Er is genoeg ruimte op de steen dus u kunt de naam van uw dierbare op het monument laten zetten.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals e... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 27372
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Kruis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Productsoort Lantaarn
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Dit prachtige grafmonument bestaat uit twee natuursteen elementen, waarvan er op een van de stenen een kruis zit. De elegante lijnen en subtiele details zorgen voor een tijdloos en verfijnd ontwerp. Er is genoeg ruimte op de steen dus u kunt de naam van uw dierbare op het monument laten zetten.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.