close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Klantervaringen

reacties van klanten

“Wij zijn zeer tevreden.”

Het gedenkteken is erg mooi! Wij zijn zeer tevreden.


reacties van klanten

“…heel erg bedanken voor de service.”

Gisteren is de steen van mijn vader geplaatst op begraafplaats Harte in Renkum. Ik wil jullie bij deze laten weten, dat ik super tevreden ben. Wat is die mooi geworden!!

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de service. Ik heb er geen woorden voor ik kan alleen maar zeggen wauw!


reacties van klanten

“…ganz herzlich für die gute Arbeit bedanken.”

Wir möchten uns ganz herzlich für die gute Arbeit bedanken. Das Denkmal sieht genauso aus wie wir uns es erhofft und besprochen hatten. Ihr Mitarbeiter, heute Morgen, hat gute Arbeit geleistet und war sehr freundlich (konnte auch ein bisschen Deutsch).

Wir sind froh, dass wir uns für Ihr Unternehmen entschieden haben. Vielen Dank für alles, bleiben Sie gesund.


reacties van klanten

“…ervaren als klantvriendelijk, betrouwbaar en meedenkend.”

De firma Cuperus heeft zowel bij het overlijden van mijn moeder als ook bij het overlijden van mijn vader de grafsteen en gedenkteken van het graf van mijn ouders met zorg en respect verzorgd.

Ik heb de firma Cuperus ervaren als klantvriendelijk, betrouwbaar en meedenkend.


reacties van klanten

“…zijn wij voor 200% tevreden.”

Qua service en menselijke aanpak zijn wij voor 200% tevreden.


reacties van klanten

“Vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing…”

Ik wil jullie heel graag bedanken voor het zeer mooie gedenkteken dat jullie maakten en plaatsten!! Het is nog mooier en warmer dan dat ik had gehoopt!

Hartelijk dank voor jullie service. Vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing was alles piekfijn in orde! Mijn dochter en ik werden heel goed ontvangen door Georgios en Leonieke.

Het was heel fijn dat jullie ons steeds op de hoogte brachten van de verdere stappen.

Deze communicatie was steeds heel hartelijk en behulpzaam. Ik ben heel blij dat jullie rekening hielden met onze wensen!


reacties van klanten

“Ontroerend hoe mooi het is geworden…”

Wij als familie zijn heel blij dat het Gedenkteken is geplaatst. Ontroerend hoe mooi het is geworden en hoe zorgvuldig het gedaan is. Daardoor een waardig plekje geworden om voor ons naar toe te gaan. Dank hiervoor.


reacties van klanten

“…tevreden over het hele verloop…”

Wij zijn heel tevreden over de plaatsing van het gedenkteken! Ook over de zorg zoals alles is achtergelaten op en rond het gedenkteken! Met het vriendelijke kaartje erbij!

Wij zijn zeker ook heel tevreden over het hele verloop; van de aangename begeleiding door Geert in de keuze van het gedenkteken en al wat erbij hoort, de hoffelijke en vlugge antwoorden op onze vragen via mail en telefoon en als surplus een vriendelijk woord van steun en troost! Dank u wel!


reacties van klanten

“…prettig heeft gevonden hoe u haar en ons heeft geholpen…”

Mijn moeder is erg blij met het uiteindelijke resultaat. Dank jullie wel, Geert en team voor het mooie werk wat jullie geleverd hebben.

Mijn moeder heeft nogmaals gezegd dat ze het erg prettig heeft gevonden hoe u haar en ons heeft geholpen bij het maken van onze keuze voor de gedenkteken.


reacties van klanten

“…ik ben 100% content met het eindresultaat.”

Dit grafmonument is geïnspireerd op een beeldje, nog voorgesteld door mijn vrouw. Het verbeeld een twee-eenheid cq apart-together. In samenspraak met Cuperus getransformeerd naar een abstracte uitvoering in glas.

De uitvoering van het geheel vergt een hoge graad van nauwkeurigheid en deskundigheid, ook om de tand des tijds te doorstaan. Een en ander vergde de nodige tijd, maar ik ben 100% content met het eindresultaat.

Ieder bezoek aan het graf zal voor velen een gevoel van zorgvuldigheid geven en mooie herinneringen aan een onvergetelijke vrouw.


reacties van klanten

“Fijn dat alles zo goed verlopen is.”

Ik vind het monument prachtig geworden! Gelukkig is er nog voldoende ruimte om planten en bloemen te plaatsen. Daar wachten we natuurlijk een week mee. Fijn dat alles zo goed verlopen is.


reacties van klanten

“…bedankt voor jullie goede hulp!”

Wij willen jullie heel erg bedanken voor het maken van de gedenksteen. Het is precies geworden zoals we gehoopt hadden. En ook nog heel erg bedankt voor jullie goede hulp!.


reacties van klanten

“…bedanken voor de persoonlijke benadering en voor het mooie resultaat.”

We zijn vandaag naar mama geweest met dubbel gevoel zowel benieuwd als bang. Van ver zagen we mooie rode steen reeds staan, het is echt mooi, mooier nog dan verwacht.

Ik wil Geert echt bedanken voor de persoonlijke benadering en voor het mooie resultaat. Ook Ivar onze zoon heeft de foto gezien en vind het ook mooi, nu gaan we op zoek naar de planten en het gras. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.


reacties van klanten

“…erg tevreden over de goede begeleiding…”

Het gedenkteken van mijn zoon is heel mooi geworden en komt volledig overeen met mijn verwachtingen. Ik heb gekozen voor een strakke, moderne grafsteen en de glazen foto in groot formaat is zeer mooi ontworpen.

Wat het monument uniek maakt voor mij, is dat de belettering werd uitgevoerd in de lievelingskleur van mijn zoon. De reacties van de familie en vrienden zijn heel positief.

Ik ben erg tevreden over de goede begeleiding en de zorgzame en heldere communicatie. Hartelijk bedankt aan alle medewerkers voor het ontwerp, aanmaak, levering en plaatsing.


reacties van klanten

“…hartelijk danken voor de samenwerking en de de zorg…”

Het monument is prachtig geworden. Ik ben heel blij dat ik toch besloten heb om de schaal erbij te nemen. Het past er fantastisch bij.

Ik wil jullie dan ook hartelijk danken voor de samenwerking en de de zorg waarmee jullie dit monument ontworpen hebben.


reacties van klanten

“…uiterst tevreden te zijn met het resultaat.”

Wij hebben naar aanleiding van uw berichtgeving de gedenkplaats bezichtigd en willen u hierbij laten weten uiterst tevreden te zijn met het resultaat. Wij kijken terug op een prettige kennismaking met uw bedrijf en een prima verzorgde afwerking van onze wensen.

Vriendelijk verzoeken wij u ook onze dank over te brengen aan uw medewerkers die de gedenksteen hebben geplaatst. Aangezien de plaatsing op een wel zeer regenachtige dag heeft plaatsgevonden heeft men alles keurig verzorgd achtergelaten.


reacties van klanten

“Het maakte ons verdrietig maar daarnaast ook heel tevreden…”

Wat hebben jullie Lara haar monumentje mooi gemaakt!! Wij zijn vanmiddag gelijk gaan kijken en inderdaad heel ontroerend… haar naam die straalt, alles eromheen zo stil en zuiver wit van de sneeuw. Het maakte ons verdrietig maar daarnaast ook heel tevreden met het mooie eindresultaat dankzij u/ jullie!


reacties van klanten

“…past helemaal bij mijn moeder.”

Wij hebben het gedenkteken gezien en zijn heel tevreden met het resultaat. Het is stijlvol en apart en past helemaal bij mijn moeder. Hartelijk dank voor alle goede zorgen.


reacties van klanten

“…mooie ontwerp, de strakke plaatsing en de service!”

Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing en het ontwerp. Toen we gingen kijken was het momentje wat nattig en dat is de tekst onder de boom inderdaad wat minder goed zichtbaar. Deze week gingen we bij droog weer kijken en dat is het duidelijk leesbaar. Dit vinden we prima en acceptabel. Kortom, complimenten voor het mooie ontwerp, de strakke plaatsing en de service!


reacties van klanten

“Ook veel dank voor uw betrokkenheid en de zorgvuldige communicatie…”

Gisteren is het grafmonument van onze ouders geplaatst. Het eindresultaat is erg mooi geworden; mede door de bijzondere samenwerking met uw bedrijf. Heel veel complimenten voor het team dat het monument geplaatst heeft.

Ook veel dank voor uw betrokkenheid en de zorgvuldige communicatie, met name van dhr. Geert van der Wielen. Snel werd duidelijk dat ons beperkt budget niets in de weg stond voor het realiseren van mijn ontwerp voor een grafmonument voor onze ouders.

Via deze weg wil ik, ook namens onze familie, uw allen heel erg bedanken voor uw hulp bij het realiseren van het grafmonument voor onze ouders!


reacties van klanten

“…advies van Geert was professioneel en kundig.”

Samen met Geert van der Wielen hebben wij een gedenkteken ontworpen. Het advies meedenken en advies van Geert was professioneel en kundig. Wij hebben dit als gezin als zeer positief ervaren. Het heeft geresulteerd in een gedenkteken waar wij als familie blij mee zijn.


reacties van klanten

“…de gedenksteen is super mooi geworden.”

We zijn gisteren gaan kijken en de gedenksteen is super mooi geworden. Heel hartelijk dank hiervoor. Wil graag ook Marcel speciaal bedanken voor zijn goede zorg.


reacties van klanten

“…bedanken voor het meedenken.”

We zijn erg blij met het monument voor Wim en Stien van den Berg. Het is een mooi geheel geworden en ziet er prachtig uit. We willen je dan ook bedanken voor het meedenken.


reacties van klanten

“Ben er echt heel blij mee…”

De werklui hebben mooi werk afgeleverd. Marcel heeft mij echt heel goed geholpen. Echt heel erg bedankt hiervoor. Ben er echt heel blij mee nog net voor zijn sterfdag dat het plaatje compleet is. Ondanks dat hij veel te vroeg is overleden.

Ga ik nu nog vaker kijken en als ik er ben heb ik toch weer het gevoel dat hij bij me is. De foto lijkt zo echt. Ik heb ook alleen maar reacties gehad op de steen van wow wat prachtig en ik wist niet dat je zoiets kon laten maken.


reacties van klanten

“…geworden zoals we wilden.”

Zeer goed geholpen. Het gedenkteken is geworden zoals we wilden. Bedankt!


reacties van klanten

“Alles is van A tot Z verzorgd op een hele prettige en…”

Ik wil alle medewerkers hartelijk danken voor het verzorgen van het gedenkteken voor mijn vader. Alles is van A tot Z verzorgd op een hele prettige en respectvolle manier.

Gedurende het traject werd ik keurig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Het gedenkteken is precies zo geworden, zoals we besproken en besteld hebben.


reacties van klanten

“Alle eventuele zorgen worden je uit handen genomen.”

Een professioneel bedrijf met alle disciplines in huis om er een mooi gedenkteken van te maken. Goede en snelle communicatie en van het begin tot het plaatsen van het gedenkteken wordt je goed begeleid.

Alle eventuele zorgen worden je uit handen genomen. Kortom een bedrijf waarop je kunt vertrouwen.


reacties van klanten

“…plaats waar we haar dagelijks kunnen ontmoeten.”

Het allermooiste gedenkteken doet geen greintje af van het immense leed bij het verlies van een kind. Maar toch, dank voor de discretie, het medeleven, de hulp bij het ontwerp, de feed-back, de aanmaak, levering en plaatsing.

We zijn blij vanuit België bij jullie terechtgekomen te zijn voor de professionele hulp, en eindeloze keuze aan modellen en materialen.

Het neemt de pijn van een overleden kind niet weg, maar jullie schiepen de plaats waar we haar dagelijks kunnen ontmoeten.


reacties van klanten

“Wij zijn zeer tevreden…”

Wij zijn zeer tevreden met de geplaatste gedenkteken voor onze moeder. Ziet er keurig uit! Graag willen wij jullie bedanken voor alles!


reacties van klanten

“U heeft onze papa begeleid bij het vakkundig selecteren…”

Graag wensen wij u te bedanken voor de mooie gedenksteen die werd geplaatst op het kerkhof in België voor onze mama Rita Van Leuven. De grafzerk is zeer eenvoudig, maar toch heel vakkundig gemaakt en geplaatst.

Ook de klantvriendelijkheid was super. U heeft onze papa begeleid bij het vakkundig selecteren van model, keuze steen, kleur,… Een idee werd samen met u omgevormd tot een zeer mooi tastbaar aandenken van onze overleden mama.

In de periode van rouw, zijn het die dingen die bijblijven. Ook tijdens de plaatsing werden we volledig op de hoogte gehouden van de planning, die u zeer stipt hebt opgevolgd.

Wij danken u van harte om samen met ons, onze mama in ere te houden!


reacties van klanten

“…staat er prachtig bij.”

Het monument staat er prachtig bij.


reacties van klanten

“…ontwerp leek sprekend op het eindresultaat dus er zijn geen verrassingen.”

Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Het ziet er heel mooi uit en het voldoet aan mijn verwachtingen.

Met dank voor het meedenken en het ontwerpen. Het digitale ontwerp leek sprekend op het eindresultaat dus er zijn geen verrassingen.


reacties van klanten

“…blij dat we dit nog konden doen voor mijn man/vader.”

Wij vinden het erg mooi en zijn blij dat we dit nog konden doen voor mijn man/vader. Hij hield van glas. Heel erg bedankt voor de prettige manier waarop alles is verlopen.


reacties van klanten

“Precies zoals we het in gedachten hadden.”

Het was een emotioneel moment toen we het gedenkteken van mijn man, vader, schoonvader en opa zagen. We zijn er heel erg “blij” en tevreden mee. Precies zoals we het in gedachten hadden.

Jullie hebben het heel netjes gedaan, ondanks alle tegenslag die we hadden. Bedankt hiervoor.


reacties van klanten

“…erg tevreden met het resultaat.”

Hartelijk dank voor het plaatsen van het gedenkteken van mijn moeder. De persoonlijke benadering en het gesprek over hoe het gedenkteken eruit zou kunnen zien vond ik erg prettig. Ook door de ideeën die je aandroeg, is het een gedenkteken geworden dat past bij mijn moeder.

Het heeft wat langer geduurd dan de planning was, maar we zijn keurig op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Kwaliteit staat mijns inziens bij jullie voorop!

Wij als familie zijn erg tevreden met het resultaat. Het ziet er prachtig uit!


reacties van klanten

“…eerste contact tot en met de plaatsing…”

Toen ik vroeg naar de mogelijkheden voor een bijzondere gedenksteen voor mijn beste vriend met een passie voor het openbaar vervoer werd dit meteen met respectvol enthousiasme opgepakt.

Dat resulteerde in een prachtig en uniek ontwerp waarin een stuk uit de persoonlijke collectie van de overledene is verwerkt. Uitvoering gebeurde keurig en steeds in nauw overleg en terugkoppeling. Grote tevredenheid dan ook over het hele proces van het eerste contact tot en met de plaatsing van de steen.


reacties van klanten

“Vielen lieben Dank für all deine Bemühungen…”

Vielen lieben Dank für all deine Bemühungen Georgios und Boris! Das Grabdenkmal ist wunderschön geworden und erfreut uns jedes Mal, wenn wir Ronnys Grabstätte besuchen. Im Anhang nun zwei Fotos… Dir alles, alles Gute & nochmals ein riesen Dankeschön auch von meinen Eltern!


reacties van klanten

“Gans de familie was vol lof…”

Hartelijk dank om het plaatsen van de gedenksteen van mijn echtgenoot Smets Victor. Gans de familie was vol lof over de gedenksteen en waren heel tevreden dat deze nog was geplaatst voor 1 November daarvoor hartelijk dank.


reacties van klanten

“…onze ouders het respect en de liefde tonen…”

Wat is het prachtig! Wij weten zeker dat wij met dit monument onze ouders het respect en de liefde tonen die zij verdienen. Wij zijn er trots op.

De achterbuurman blijkt een mooie strakke wand, waar het monument mooi tegen uitkomt. Dank je wel voor je begeleiding, waarin je mogelijk hebt gemaakt dat wij het monument op onze eigen wijze hebben kunnen vormgeven.

Dat vinden we ook heel bijzonder, dat we het samen, als broers en zussen, hebben gecreëerd. Zonder jou was dat nooit gelukt. Écht dank je wel daarvoor!


reacties van klanten

“…met zoveel geduld door het hele traject loodsten,…”

Wij willen jullie enorm bedanken voor het ontwerpen en vervaardigen van het monumentje van Fenne. Het is echt prachtig geworden! De letters van haar naam heel krachtig, het boompje mooi, lief maar ook stoer. Met deze paarse kleur zijn we blij.

Het cortenstaal heeft nog zijn tijd nodig. De oplossing van de streepjes in de data oogt prima. De data confronterend…

Wij vonden het fijn dat jullie ons met zoveel geduld door het hele traject loodsten, professioneel en creatief meedachten, zorgvuldig communiceerden. Dankjewel hiervoor!


reacties van klanten

“Kortom zijn ze zeker 5 sterren waard…”

Door het plotselinge verlies van onze mama op jonge leeftijd zochten mijn broer en ik een gedenkteken die onze mama kon weergeven. Cuperus heeft ons daar perfect bij geholpen.

Vriendelijke ontvangst, joviale mensen die mee denken met de ideeën die wij hadden. Perfect plaatsing in België.

Kortom zijn ze zeker 5 sterren waard zowel op gebied van ontvangst, presentatie, personeel en plaatsing.


reacties van klanten

“Veel keuze mogelijkheden en tentoon gestelde grafmonumenten…”

Wij zijn zeer blij met het door u geplaatste gedenkteken, het voldoet helemaal aan de verwachtingen. Veel keuze mogelijkheden en tentoon gestelde grafmonumenten goede begeleiding bij het kiezen van de juiste materialen en vriendelijke ontvangst.

Wij zullen jullie zeker aanbevelen aan familie en vrienden. Hartelijk dank voor de goede samenwerking.


reacties van klanten

“Ontzettend bedankt voor al jullie inspanningen…”

Beste Georgios, Pleuni, Jolanda, en de mensen, die het gedenkteken met tropische temperaturen vandaag op 28 augustus 2019 hebben geplaatst op Begraafplaats de Hoeve in Huissen. Ontzettend bedankt voor al jullie inspanningen en het prachtige resultaat voor het gedenkteken voor mijn zusje en dochter.

Het heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen en zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat, wat we vandaag hebben gezien en zijn uiterst tevreden met het gedenkteken.


reacties van klanten

“…oprecht trots zijn op wat jullie afleveren…”

Jullie creaties zijn stuk voor stuk bijzonder mooi, zeer divers in stijl en materialen. Jullie klantenservice is echt van een zeer hoog niveau. Jullie mogen oprecht trots zijn op wat jullie afleveren w.b. product en diensten.

Mijn zus en ik zijn jullie werk gaan bekijken en we vinden het gedenkteken voor ons moeder eenvoudigweg prachtig. Het straalt volledig uit wie ze was tijdens haar leven: een robuste vrouw met volle toewijding aan haar gezin.

Onze oprechte dank voor het puike werk en de superbe dienstverlening.


reacties van klanten

“…voor jullie begeleiding bij het maken van keuzes…”

Bedankt voor het bericht dat het gedenkteken voor Joas geplaatst is. We zijn er gisteren geweest en we zijn er heel blij mee. Wat fijn dat het grafje zo’n mooie gedenkplek is geworden!

We willen jullie bedanken voor jullie begeleiding bij het maken van keuzes in het ontwerp. Bedankt ook voor jullie prettige, punctuele, zorgzame en heldere communicatie tijdens het hele proces.


reacties van klanten

“Onze papa verdient als kunstzinnig persoon…”

Onze papa verdient als kunstzinnig persoon een bijzonder gedenkteken. In de showroom kreeg onze inspiratie stilaan vorm, natuurelementen moeten zeker opgenomen worden en ook het cortenstaal is een bijzonder materiaal waar papa graag mee werkte.

Een combinatie van ruwe basaltsteen met cortenstaal leidt naar een prachtig ontwerp, waarvan we meteen een tekening krijgen.

We krijgen de kans om ieder detail uitgebreid te bespreken alles wordt correct afgehandeld, alsook de plaatsing, met funderingen. Het resultaat is verbluffend, wij zijn alleszins een tevreden klant.


reacties van klanten

“Super bedankt voor het mooie ontwerp…”

Het ontwerp en de plaatsing waren naar wens. Onze dochter heeft de parels nog neer kunnen leggen. Super bedankt voor het mooie ontwerp en de fijne goede communicatie.


reacties van klanten

“…helemaal naar onze wens…”

Wij zijn wezen kijken naar het gedenkteken en het is helemaal naar onze wens en hoe wij het ons voorgesteld hadden. Bedankt voor de goede service.


reacties van klanten

“…vonden we er inspiratie, deskundige begeleiding en…”

Op zoek naar een uniek gedenkteken kwamen we via het internet bij Cuperus terecht. Vanaf ons eerste bezoek in Tilburg vonden we er inspiratie, deskundige begeleiding en een creatief meedenkend team, dat met onze ideeën aan de slag ging.

In gezamenlijk overleg zijn we zo gekomen zijn tot een prachtig ontwerp. En het resultaat is helemaal in lijn.

Het is een unieke gedenkplek geworden voor een even uniek iemand. Hartelijk dank voor jullie goede zorgen en professionele opvolging.


reacties van klanten

“…met veel liefde en zorg verwerkt.”

Wij hebben de afgelopen dagen Nyck zijn monumentje mogen bekijken en we willen jullie bij deze laten weten dat het ontwerp prachtig is geworden. Het voldoet zeer aan onze verwachtingen. Ook de plaatsing van het monumentje is met veel liefde en zorg verwerkt.

Wij willen jullie team hartelijk bedanken voor jullie goede service en zorg die jullie hierin hebben gestoken, voor ons en onze naasten is dit heel waardevol.


reacties van klanten

“…vinden het erg mooi.”

Wij zijn blij dat het gedenkteken is geplaatst. Wij zijn vandaag gaan kijken en vinden het erg mooi.


reacties van klanten

“…voor het meedenken en het realiseren…”

Wij zijn afgelopen dinsdag bij het grafmonument van mijn moeder geweest. In deze tijd van het jaar konden er geen vergeetmijnietjes geplant worden ( alleen in het voorjaar) dus heb ik er voorlopig een bodembedekker in geplant, met houtsnippers eromheen.

Het is prachtig geworden en ik ben er erg blij mee. Bedankt voor het meedenken en het realiseren ervan.


reacties van klanten

“Fijn dat alles naar wens gegaan is.”

Bij deze wil ik jullie en het team dat voor het werken aan en het plaatsen van de steen gezorgd heeft, heel hartelijk danken voor de goede service. De steen staat prachtig!

Bij namiddaglicht kleuren de letters goud, zo mooi. Fijn dat alles naar wens gegaan is. Mede namens de kinderen heel veel dank.


reacties van klanten

“We zijn er erg blij mee!”

We willen u graag bedanken voor het monument wat u voor onze dochter heeft gemaakt. We zijn er erg blij mee!


reacties van klanten

“…bedanken voor al je hulp…”

Wij vinden het ontzettend fijn dat de steen uiteindelijk de dag zelf nog geplaatst is en het is zeker naar wens! Wij willen je bedanken voor al je hulp en het meedenken met een heel mooi resultaat. Het past precies bij Esra en het is voor ons een heel bijzonder moment geweest.


reacties van klanten

“Alles ist sehr schön geworden…”

Alles ist sehr schön geworden Georgios und mein Mann ist begeistert, dass soweit alles geklappt hat. Nochmals herzlichen Dank, dass Sie sich die Zeit und die Mühe genommen haben, das alles mit uns zu kreieren und das Denkmal für Lotte in unserem Sinne zu gestalten.


reacties van klanten

“…zeer mooi en prachtig afgewerkt!”

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij zijn dan ook onmiddellijk het gedenkteken gaan bekijken. We vinden het zeer mooi en prachtig afgewerkt! Van harte dank aan U, Geert en het ganse team voor deze profesionele realisatie en uw oprecht medeleven.


reacties van klanten

“…hartelijk dank voor uw werk en goede zorgen!”

We zijn vandaag bij het graf van onze vader wezen kijken. Het ziet er prachtig uit. Mede namens mijn moeder hartelijk dank voor uw werk en goede zorgen!


reacties van klanten

“…zeer tevreden met het resultaat.”

Langs deze weg melden wij u dat wij het gedenkteken gisteren al hebben mogen bewonderen. Het ligt er fantastisch bij. Mijn schoonvader is zeer tevreden met het resultaat.


reacties van klanten

“Perfecte begeleiding bij de keuze…”

Het was de verplaatsing uit Antwerpen, via Hasselt om mijn zus op te halen, naar Tllburg, waard. Perfecte begeleiding bij de keuze van het gedenkteken zelf, de werktekening, de gevraagde aanpassingen, de plaatsing. Steeds vriendelijk en erg professioneel zonder opdringerigheid.

Correcte uitvoering qua geplande tijd. Toffe ervaring om met jullie firma te mogen werken!

Ondertussen hebben we al meerdere positieve reacties gekregen van mensen die het kerkhof bezochten. We zullen niet nalaten uw gegevens door te geven aan personen die erom vragen.


reacties van klanten

“…het voldoet aan onze wensen.”

Wij hebben het gedenkteken bekeken en het voldoet aan onze wensen. Wij willen u daar voor danken!


reacties van klanten

“…ons idee verwerkt tot een prachtig gedenkteken.”

Wij hebben voor ons zoontje een gedenkteken op maat laten vervaardigen. Met een eigen schets bij de hand en een idee in ons hoofd zijn we in gesprek gegaan met Leonieke Terlouw.

We zijn zeer vriendelijk en respectvol te woord gestaan en hebben samen met haar ons idee verwerkt tot een prachtig gedenkteken. Ze denkt hierin erg met je mee en komt met prachtige ideeën en aanvullingen.

Vanaf het eerste contact moment tot het plaatsen en opleveren van het gedenkteken is de communicatie zowel persoonlijk alsmede telefonisch en per mail zeer duidelijk en tijdig verlopen.

De bereikbaarheid is zeer goed en men denkt op alle vlakken met je mee en gemaakte afspraken worden keurig nagekomen.

Het plaatsen van het gedenkteken is door een echte vakman zeer secuur gedaan en het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn! Kortom een echte aanrader wat ons betreft!


reacties van klanten

“Het resultaat is een prachtig plekje…”

De reis vanuit Hoensbroek naar Tilburg was het helemaal waard. Hier vonden we een ruime keus aan natuurstenen waar we ‘onze’ steen hebben gevonden.

Met rustige en geduldige hulp van Geert hebben we een monument gemaakt dat recht doet aan de geweldige persoon die mijn vrouw was. Het resultaat is een prachtig plekje waar ik troost kan vinden.


reacties van klanten

“…blij zijn met het resultaat,…”

Even melden dat we blij zijn met het resultaat, waarvoor dank. Het is nu iets dragelijker om naar het kerkhof te gaan.

Wij hebben dan ook zondag een bijeenkomst gehad zodat iedereen zijn steentje kon bijdragen bij het opvullen van de gedenksteen.

Ook de steen ernaast komt van bij jullie. Bedankt voor de samenwerking.


reacties van klanten

“Bedankt voor de fijne service…”

Dank u wel voor het plaatsen van de steen van mijn man. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat. Bedankt voor de fijne service Georgios en voor de afhandeling.


reacties van klanten

“Jullie zijn in staat te luisteren, je in te leven,…”

De schoonheid heeft onze verwachtingen overtroffen: Namens de familie wil ik jullie danken voor de manier waarop het ontwerp van dit prachtige familie graf tot stand is gekomen.

Jullie zijn in staat te luisteren, je in te leven, in samenwerking ideeën en voorstellen te creëren, die geleid hebben tot de vertaalslag van wat wij wilden uitdrukken: voor eeuwig samen.

De schoonheid van de gedenksteen heeft onze verwachtingen overtroffen. Het waren lastige jaren te leren omgaan het verlies te dragen van onze geliefde ouders en zusje.

En gedurende deze periode waren jullie er altijd, niet door op de voorgrond te treden, maar wel door continue aandacht, pro actief te zijn en op tijd te communiceren.

Wij hebben nu een mooie plek om in rust dichtbij onze dierbaren te zijn….


reacties van klanten

“Wij zijn als familie zeer tevreden…”

Namens de familie wil ik jullie bedanken voor alle goede zorgen bij het uitzoeken en plaatsen van het gedenkteken. Wij zijn als familie zeer tevreden met het eindresultaat en hebben vooralsnog geen vragen.


reacties van klanten

“…bedanken voor jullie service, luisterend oor…”

Ik wou u even bedanken voor jullie service, luisterend oor en verwezenlijken van de gedenkplaat van mijn broer. Het is een prachtig herdenkingsplaat geworden.

Ik stuur jullie hierbij een link waarbij u een persartikel terugvind van de herdenking van mijn broer Gaetan … iedereen was verrast en laaiend enthousiast met het prachtige resultaat!

https://www.hln.be/kortrijk/video-negentig-familieleden-en-vrienden-brengen-hulde-aan-overleden-arbeider-we-missen-gaetan-elke-dag-meer-en-meer~a55a5184/


reacties van klanten

“…voor het mooie ontwerp en de de goede zorgen.”

Heel erg bedankt voor de mooie gedenkteken Georgios, je hebt onze wensen goed aangevoeld. Van het kaartje naar je schetsen, de materialen samen met de Portugese tegels, alles is zo zacht en het klopt helemaal.

We willen je danken voor het mooie ontwerp en de de goede zorgen.


reacties van klanten

“We vinden het prachtig.”

Dank voor het plaatsen van het gedenkteken. We vinden het prachtig.


reacties van klanten

“…fijn dat we een mooie plek hebben…”

Bij deze wil ik u namens de gehele familie Ketelaars laten weten dat wij zeer tevreden zijn met het gedenkteken. Het is helemaal geworden zoals we voor ogen hadden en de plaatsing is prima verlopen.

Het is een groot verdriet om Frans Ketelaars te moeten missen maar het is fijn dat we een mooie plek hebben om hem te kunnen ‘gedenken’.

Jullie respectvolle, zorgvuldige, adequate en correcte ‘dienstverlening’ heeft ons goed geholpen. We willen jullie hier dan ook hartelijk voor bedanken!


reacties van klanten

“…goed naar onze wensen werd geluisterd én meegedacht.”

Graag wil ik hartelijk bedanken voor de fijne adviezen en de prettige samenwerking om tot een juiste keuze van het gedenkteken te komen.

Complimenten voor Georgios Maridakis en Wim ter Steege. Het gaf ons allen een goed gevoel dat er goed naar onze wensen werd geluisterd én meegedacht.

Het monument voldoet geheel aan onze verwachtingen en ook de voorafgaande service om ons op de hoogte te houden was prettig. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking.


reacties van klanten

“Alles is naar volle tevredenheid gedaan.”

We zijn heel tevreden over de plaatsing van het gedenkteken. Het is een prachtige gedenksteen geworden. Alles is naar volle tevredenheid gedaan. Hartelijk dank voor alles.


reacties van klanten

“…goede service, begeleiding en plaatsing.”

Ik ben net even bij het gedenkteken geweest. Mijn complimenten aan iedereen die deze gedenkteken hebben gemaakt, het ziet er prachtig uit.

We zullen het nog mooier maken met planten. Nogmaals bedankt voor de goede service, begeleiding en plaatsing. Wij zullen jullie aanbevelen in onze omgeving.


reacties van klanten

“We zijn ontroerd door de schoonheid…”

We zijn ontroerd door de schoonheid van het monument. Het springt uit het hele begraafplaats. Hoe zwaar het ook is voor ons willen we je persoonlijk bedanken Georgios.

Het hele proces was helemaal naar wens, van het ontwerp tot het plaatsen.


reacties van klanten

“We vinden dat het prachtig is geworden…”

We willen jullie allemaal, en Leonieke in het bijzonder, hartelijk danken voor jullie inzet om het monumentje voor Gijs op tijd af te krijgen.

We vinden dat het prachtig is geworden en we zijn er heel blij mee.


reacties van klanten

“Het ziet er keurig uit…”

Wij zijn vandaag op het kerkhof gaan kijken naar het graf van Jo van Oudheusden. Het ziet er keurig uit en voldoet zeker aan onze verwachting. Bedankt voor de goede afwerking


reacties van klanten

“…exact zoals je hem hebt laten zien tijdens onze bezoeken.”

We zijn erg blij met het eindresultaat. Het is precies zoals we het voor ogen hadden en ook exact zoals je hem hebt laten zien tijdens onze bezoeken.

We willen je danken voor het mooie ontwerp en de prima begeleiding die we gehad hebben.


reacties van klanten

“Het is een mooie en fijne plek geworden…”

Het graf is volledig naar zin. Het is een mooie en fijne plek geworden waar Mama en Papa samen zijn.

Bedank Georgios voor zijn geduld en warme begeleiding. Jullie bedrijf zal ik zeker aanbevelen in mijn omgeving.


reacties van klanten

“…ongelooflijk eerbetoon aan mijn overleden vrouw.”

Toch heel emotioneel, niet te begrijpen dat je uw allerliefste voor altijd kwijt bent. Maar het gedenkteken , lijkt mij een ongelooflijk eerbetoon aan mijn overleden vrouw. En de kinderen denken daar ook zo over.


reacties van klanten

“…het monument is heel mooi geworden.”

We zijn afgelopen weekend met z’n allen naar Nuenen geweest en het monument is heel mooi geworden. Het is een waardige gedenksteen geworden en gelukkig ook niet te overdreven in omvang. Voor de stijl behoorlijk subtiel.

Dank voor jullie advies en professionaliteit en natuurlijk het uiteindelijke product, over alles waren we meer dan tevreden.


reacties van klanten

“…echt alsof Oma het zelf zou gecreëerd hebben.”

Wij zijn uitermate tevreden met het werk door U en Uw team gepresteerd. Hopelijk kan het ook andere mensen op creatieve gedachten brengen.

Alleen maar lof voor het mooie gedenkteken, appreciatie van collega’s kunstenaars van mijn echtgenote, vriendenkring, broers en zus, maar voornamelijk onze kleinkinderen vinden Oma’s gedenkteken mooi, echt alsof Oma het zelf zou gecreëerd hebben.

Aangenaam werken met Cuperus; hulp bij het ontwerp, oog voor détail, afspraken stipt nageleefd, hartelijk dank.


reacties van klanten

“Het gedenkteken is heel mooi geworden.”

We hebben het gedenkteken van onze moeder bezichtigd. Het gedenkteken is heel mooi geworden. Het ontwerp is goed tot z’n recht gekomen. We willen de mensen die hieraan meegewerkt hebben bedanken. Ook een dank aan Georgios voor het mooie ontwerp.


reacties van klanten

“In de showroom en showtuin hebben we eerst rustig rondgekeken…”

Het bestellen van een grafmonument is een moeilijke en vooral een emotionele aangelegenheid! Bij Cuperus waren we echter bij het juiste adres! In de showroom en showtuin hebben we eerst rustig rondgekeken om ons te orienteren op wat er mogelijk was.

Hierdoor kregen we langzaamaan een goed idee over wat we wilden. Toen hebben we met zorg de soort graniet uitgezocht. En Geert van der Wielen heeft ons daarna, al schetsend, met veel begrip en humor, geholpen om onze ideeen vorm te geven.

We waren enthousiast over het ontwerp! En we zijn heel tevreden over het eindresultaat dat met veel vakmanschap is gerealiseerd!


reacties van klanten

“…zeer tevreden ben over het urn monument…”

Langs deze weg wil ik laten weten dat ik zeer tevreden ben over het urn monument en dat de afspraken die we gemaakt hebben allemaal netjes zijn afgehandeld. Ben dan ook heel blij dat het zo is gelopen, met mijn (onze) dank daarvoor.


reacties van klanten

“…samen met jullie de ideeën op papier te zetten…”

Hartelijke dank voor de fijne samenwerking rond het gedenkteken van mijn man. Het was een mooie ervaring om samen met jullie de ideeën op papier te zetten zodat mijn zoon het grafmonument van drie ijzeren zuilen kon ontwikkelen en de andere zoon zijn creativiteit er in kwijt kon.

Dank zij jullie medewerking is het een prachtig harmonieus monument geworden, waaruit de symboliek die wij bedoelen helemaal tot zijn recht komt. Geweldig, namens mijn zonen en mezelf onze hartelijke dank het is prachtig geworden.


reacties van klanten

“…onze wensen en gevoelens tot uiting wist te brengen.”

Het gedenkteken voldoet aan onze verwachtingen en is heel mooi. De persoonlijke betekenis die we er aan wilden geven is gelukt. Dit dankzij de bezielende begeleiding van (u) de heer Geert van der Wielen, die bij het in schets opmaken van het gedenkteken onze wensen en gevoelens tot uiting wist te brengen.

Heel professioneel en met warme aandacht en begeleiding werden we in Tilburg ontvangen. We kregen alle ruimte en tijd om naar een ontwerp toe te ‘werken’, dat paste bij onze wensen en betekenissen van ons en mijn overleden dochter Esther.

Alle onderdelen van belang kwamen aan bod waarbij ‘iets mooi persoonlijks’ volle aandacht kreeg. Daarnaast gaf het vertrouwen dat we werden geattendeerd op duurzaamheid, onderhoud en zeker ook de kosten. U wilde iets moois ‘afleveren’ maar ook van goede kwaliteit en verantwoord voor ons.

Tijdens de productie van het gedenkteken werden we door alle betrokkenen (klantenservice) goed op de hoogte gehouden over het verloop. Tussentijds konden we altijd terecht met vragen en werden we naar de juiste persoon geleid.

Vriendelijke, attente, goed geïnformeerde mensen die goed op de hoogte bleken te zijn van het wel en wee van ons. Gaf een goed gevoel en is gewoon chapeau.


reacties van klanten

“…heel tevreden over de correcte informatie vooraf…”

We zijn er zeer tevreden over en het voldoet aan onze verwachtingen. Momenteel staat er nog geen plant bij de steen omdat we nog even wachten op het echte lenteweer.

We zijn heel tevreden over de correcte informatie vooraf en de samenwerking die op een zeer vriendelijke en inlevende manier gebeurde. We zijn ter plaatse geweest op het kerkhof bij de uitvoering van het ontwerp en konden dus ook kennismaken met de ‘werkploeg’.

Ook die heeft ons op een aangename wijze opgevangen en verwittigd als we het gedenkteken konden bekijken. We zullen jullie in elk geval aanbevelen.


reacties van klanten

“Het is werkelijk prachtig geworden,…”

Hierbij willen wij u en uw team van harte bedanken voor het mooie gedenkteken. Het is werkelijk prachtig geworden, onze complimenten!


reacties van klanten

“…zijn heel erg blij met het gedenkteken…”

Ik en mijn familie zijn heel erg blij met het gedenkteken en hoe alles verlopen is. Mijn speciale dank gaat naar Wim die het zo verbeeldend kon schetsen, Jeroen die me zo fijn te woord heeft gestaan en naar Marcel die het monument samen met de familie heeft geplaatst.


reacties van klanten

“…zeer tevreden zijn met het eindresultaat…”

Hierbij wil ik laten weten dat ik, en ook de kinderen, het gedenkteken heel mooi vinden. En zeer tevreden zijn met het eindresultaat nu het op het graf staat. Ondertussen heb ik de planten weer teruggezet en heeft het geheel een heel natuurlijke uitstraling. Het past zo wel bij ons.


reacties van klanten

“…zoals we ons hadden voorgesteld.”

Vanmiddag zijn we bij het graf geweest. Wij zijn tevreden over het resultaat. Het is precies zoals afgesproken en zoals we ons hadden voorgesteld. Hartelijk dank voor de goede afhandeling.


reacties van klanten

“…zijn er zeer tevreden over.”

We hebben de grafsteen bekeken en zijn er zeer tevreden over.


reacties van klanten

“…dat we erg blij zijn met de mooie gedenkteken.”

Wij willen u laten weten dat we erg blij zijn met de mooie gedenkteken. Het ontwerp is perfect, ook hoe het geplaatst en afgewerkt is perfect. Wilt u dat doorgeven aan degene die dit gedaan hebben.


reacties van klanten

“…uitgevoerd conform afspraak en ziet er keurig uit.”

Gistermiddag hebben we het urnengraf mijn ouders bekeken. Het is uitgevoerd conform afspraak en ziet er keurig uit.


reacties van klanten

“Het is precies geworden zoals afgesproken…”

Ik wil graag even doorgeven dat het geplaatste monument voor mijn grootouders heel mooi geworden is. Mijn moeder (het gaat over haar ouders) is ook uitermate tevreden. Het is precies geworden zoals afgesproken, complimenten! Het is nu “af”.


reacties van klanten

“Stil en ontroerd heb ik staan kijken…”

Lange tijd heb ik met spanning uitgekeken naar de dag waarop het gedenkteken voor zou worden geplaatst. Zou het zo mooi zijn als ik mij in gedachten had. Zouden alle details, waar ik met Wim en mijn dochter gedurende enkele uren intensief over had gesproken, goed zijn verwerkt? Hoe zou het gedenkteken in het geheel passen? Een beetje angstig, maar tegelijkertijd hoopvol liep ik vandaag naar het urnengraf.

Stil en ontroerd heb ik staan kijken naar uw mooie werk. Ik kreeg er kippenvel van. Zo mooooooooooi! heeft zijn identiteit weer terug. Ik wil jullie allebei enorm bedanken voor jullie inzet en betrokkenheid. Jullie hebben niet gekend, maar zijn in staat geweest om samen met ons een ontwerp te maken, zoals wij dat precies wilden en waarmede wij de persoonlijkheid van tot uitdrukking wilden brengen. Een hele prestatie. Wij zullen jullie daarvoor altijd dankbaar blijven.


reacties van klanten

“Bedankt voor het prachtige monument…”

Bedankt voor het prachtige monument en de fijne service.


reacties van klanten

“Dankzij jullie inzet en geduldig overleg met ons,…”

Het gedenk monument is nu bijna een week geleden geplaatst. Dankzij jullie inzet en geduldig overleg met ons, is het geheel naar onze verwachting geworden, zelfs nog meer dan dat.

Het monument is echt heel erg mooi. Wij zijn er stil van. Dit is wat we nog voor onze mooie dochter moesten doen! Bedankt aan jullie en je team.


reacties van klanten

“Mijn complimenten voor de uitvoering.”

Vorige week is het monument geplaatst en afgelopen zondag heb ik het graf bezocht. Mijn complimenten voor de uitvoering, het monument ziet er prachtig uit.


reacties van klanten

“…allen bedanken voor het mooie monumentje…”

Wij willen jullie allen bedanken voor het mooie monumentje wat door jullie bedrijf geplaatst is. Wij zijn altijd professioneel geholpen en zijn blij dat het monument gereed is voor zijn sterfdag.


reacties van klanten

“…precies zoals wij het gedacht hadden”

Het gedenkteken ziet er goed uit precies zoals wij het gedacht hadden.


reacties van klanten

“…erg blij zijn met het resultaat dat door u is geleverd.”

Afgelopen vrijdag is de grafsteen geplaatst op het graf van Mevr. . Namens mijn vader en de rest van de familie wil ik laten weten dat wij erg blij zijn met het resultaat dat door u is geleverd. Wij zijn erg blij met hoe het er uitziet. Dank daarvoor.


reacties van klanten

“…bijzonder goed gehoord en respectvol begeleid…”

Wij zijn zeer tevreden over de vakkundige en professionele service. Vanaf de tekentafel tot de uiteindelijke plaatsing zijn wij bijzonder goed gehoord en respectvol begeleid.

Het gedenkteken van onze moeder is precies geworden zoals wij dat in gedachten hadden, maar ook precies zoals zij was: warm, natuurlijk en eenvoudig maar met klasse.

In een verdrietige tijd weten als geen ander hoe belangrijk de kleine dingen kunnen zijn.


reacties van klanten

“…bedanken voor de mooie uitwerking van het ontwerp en plaatsing…”

Wat is het grafje mooi geworden, wat straalt het rust uit! Wat zijn we hier ontzettend blij mee, van het voorjaar gaan we het mooi aankleden met lage plantjes.Zodra het af is stuur ik je een foto toe.

Nogmaals ontzettend bedankt! Ook namens me ouders. Zeer hartelijke groet.


reacties van klanten

“…bedanken voor de mooie uitwerking van het ontwerp en plaatsing…”

Bij deze wil ik u die hebt meegewerkt aan het ontwerpen en afleveren/ plaatsen van het grafmonument voor de heer bedanken voor de mooie uitwerking van het ontwerp en plaatsing van het monument afgelopen dinsdag. Mijn moeder en ik zijn zeer tevreden.


reacties van klanten

“…mooi ontwerp, vakkundig uitgevoerd…”

Bij deze mijn bevindingen op het plaatsen van het gedenkteken op het graf van mijn vrouw. De reacties hierop zijn zonder uitzondering positief.

Het is een mooi ontwerp, vakkundig uitgevoerd en netjes geplaatst. Daarmee hebben we een plekje waar we haar kunnen herdenken voor wie ze was en wat ze voor ons heeft betekent. Bedankt namens de kinderen, kleinkinderen en mijzelf.


reacties van klanten

“Ook het plaatsen is zeer correct en netjes gebeurd.”

Het gedenkteken voor mijn vrouw is precies zo geworden als we ons hadden voorgesteld. Ook het plaatsen is zeer correct en netjes gebeurd.

De split rondom is een nette en mooie afwerking. We zullen zeker Uw naam laten vallen als mensen vragen waar we dit hebben laten maken.


reacties van klanten

“… veel positieve reacties gehad.”

Mijn moeder is blij en we hebben veel positieve reacties gehad.


reacties van klanten

“…hij is erg mooi,…”

Bedankt voor het plaatsen van gedenkteken,hij is erg mooi,en zeer tevreden.


reacties van klanten

“Ik had specifieke ideeën…”

Op 28 mei jl. heb ik met de hulp van uw medewerkers in uw showroom een gedenksteen ontworpen voor mijn overleden partner. Ik had specifieke ideeën hoe het er uit moest gaan zien.

Op 16 september jl. werd de steen geplaatst. Ik kan u alleen maar zeggen, dat ik heel erg tevreden ben over het eindresultaat en de kwaliteit van de glasplaat. Daarom mijn hartelijke dank voor het meedenken en het afleveren van deze topkwaliteit steen.


reacties van klanten

“…tot grote tevredenheid van de familie aangepast…”

Hierbij willen wij jullie bedanken voor het aanpassen van de gedenkplaat van onze ouders , het is tot grote tevredenheid van de familie aangepast, hiervoor onze dank.


reacties van klanten

“…van harte danken voor de plaatsing…”

Bij deze wil ik jullie van harte danken voor de plaatsing van de grafsteen.

Ik heb het graf deze namiddag bezocht en ik was aangenaam verrast dat de plaatsing een feit was. Het is mooi.


reacties van klanten

“…keurig netjes uit en dat doet ons allen goed…”

We hebben gezien dat het gedenkteken voor mijn vader door uw mensen geplaatst is. Het ziet er allemaal keurig netjes uit en dat doet ons allen goed dus namens de hele familie dank hiervoor.


reacties van klanten

“…heel fijn om naar zo’n mooi graf te gaan,…”

Het is een pronkjuweel op ons kerkhof. Heel transparant. Nog nooit zoiets gezien. In één woord, prachtig!!!

Wat mijzelf aangaat, het is precies zoals ik het in gedachten had, het lijkt alsof het licht geeft!!!!

Voor mij is het heel fijn om naar zo’n mooi graf te gaan, het geeft mij troost. Nogmaals dank voor de fijne samenwerking!!!!


reacties van klanten

“…iedereen bedanken die hier aan heeft bijgedragen,…”

Wij vinden het monument erg mooi en zijn er zeer tevreden over. Je hoort wel eens dat iemand een standbeeld op zijn graf verdient, welnu, dat is in dit geval ook echt gebeurd.

Wij willen graag iedereen bedanken die hier aan heeft bijgedragen, ook de plaatsers die in de regen het monument met zorg hebben geplaatst. Ik had zo met hen te doen dat ik voor koffie en koekjes heb gezorgd.

Wij krijgen veel positieve reacties van andere mensen en wij zullen dan ook naar u verwijzen. Heel veel dank.


reacties van klanten

“…blij mee en vinden het erg mooi”

Dank voor de plaatsing van het gedenkteken op het graf van mijn ouders. We zijn er blij mee en vinden het erg mooi.


reacties van klanten

“…hoe wij dat in gedachten hadden!”

Onlangs werd grafsteen van mijn zoontje geplaatst. Wij zijn heel erg tevreden hoe het geworden is! Het was ook hoe wij dat in gedachten hadden! Verder ook tevreden hoe het hele proces verlopen is.

Wij zijn op de juiste momenten gebeld en geinformeerd over de stand van zaken. Helemaal goed! Heel erg bedankt!


reacties van klanten

“…bedanken voor de wijze waarop ik ben behandeld…”

Hierbij wil ik jullie bedanken voor de wijze waarop ik ben behandeld na het overlijden van mijn broer. Ik ben blij dat er nu een mooie grafsteen staat op zijn graf.

Had mijn broer geen mooier afscheid kunnen geven en doe vooral de hartelijke groeten aan Jaco vuijk die mij toen zo goed geholpen heeft.


reacties van klanten

“Het zal een steun zijn het graf te bezoeken.”

Excuus voor het late bericht, maar ik wou toch nog laten weten dat we het grafmonument heel mooi vonden! Het is keurig afgewerkt, en het mag gezien worden. Het zal een steun zijn het graf te bezoeken.

Dank u om ook het voorlopige houten kruis bewaard te hebben, ik heb het enige tijd terug al opgehaald. Welbedankt voor de vlotte afhandeling.


reacties van klanten

“…erg content met het gedenkteken.”

Ik ben erg content met het gedenkteken. Het ziet er netjes uit en voldoet aan mijn verwachtingen. Complimenten aan degenen die me hebben geholpen met ontwerpen.


reacties van klanten

“Een supermooie steen voor een supermooi mens!”

Het heeft even geduurd maar het resultaat is helemaal naar wens! Exact zoals het is uitgetekend en zoals wij in onze gedachten hadden.

Een supermooie steen voor een supermooi mens! Dit heeft hij meer dan verdiend. Hartelijk dank voor het meedenken en de goede (na)zorg.


reacties van klanten

“Hartelijk dank voor jullie inbreng,…”

Wij zijn met de familie bijeengeweest aan het graf van Pappa. We zijn heel blij met het gedenkteken. We vinden het allemaal prachtig.

Hartelijk dank voor jullie inbreng, zorgvuldigheid en de professionele uitvoering.


reacties van klanten

“Ik ben enorm trots op de gedenksteen.”

Bij deze wil ik u hartelijk bedanken voor het op zijn plaats zetten van de steen. Ik ben enorm trots op de gedenksteen. Heb ook al positieve reactie’s gehad.

Groetjes en nogmaals bedankt voor de goede service.


reacties van klanten

“…groot compliment maken voor het gehele traject.”

We willen jullie een groot compliment maken voor het gehele traject betreffende de gedenksteen! Het uitzoeken in de showroom te Mijdrecht, informatie van de bestelling en plaatsing en natuurlijk het uiteindelijke resultaat.

Het is een prachtig graf geworden met een gedenksteen waar we (papa en mama ook) trots op kunnen zijn!!

Nogmaals dank!


reacties van klanten

“…samen met jullie hebben ontworpen.”

We zijn erg tevreden met het eindresultaat, het ziet er prachtig uit, precies zoals we dit samen met jullie hebben ontworpen.


reacties van klanten

“…bedanken voor jullie inzet en bijdrage…”

We zijn vorige week na plaatsing direct gaan kijken en zijn zeer tevreden over de grafsteen van onze broer, het is erg mooi geworden. Het was een prachtig gezicht toen de zon scheen, dat zijn naam – door de uitgesneden tekst in het cortenstaal- met zonlicht geprojecteerd werd op een van de stenen die ervoor liggen, was bijzonder…

Waren even bang dit weekend met de zware storm maar zagen gisteren dat alles er nog keurig bij ligt. We willen jullie allen bedanken voor jullie inzet en bijdrage aan dit mooie gedenkteken.


reacties van klanten

“…prachtig geworden, onze complimenten…”

Het is prachtig geworden, onze complimenten, mijn vader is ook erg tevreden.


reacties van klanten

“…erg tevreden hoe het is opgelost…”

Ik ben erg tevreden hoe het is opgelost en hoe het proces is verlopen. Complimenten aan alle mensen die eraan hebben gewerkt.


reacties van klanten

“…het gedenkteken tot onze volle tevredenheid is geplaatst.”

Afgelopen donderdag is het gedenkteken op het graf van mijn man geplaatst.

Ik en de kinderen willen u laten weten dat het gedenkteken tot onze volle tevredenheid is geplaatst. Wij zijn hier heel erg blij mee.


reacties van klanten

“…precies zoals wij gehoopt hadden dat het zou worden.”

Het graf is geplaatst en we zijn erg tevreden. Het is precies zoals wij gehoopt hadden dat het zou worden.


reacties van klanten

“…ziet er echt heel mooi uit.”

Dank jullie wel voor het plaatsen van het gedenkteken, ziet er echt heel mooi uit.


reacties van klanten

“…bedanken voor het ontwerp, de planning en de gesprekken.”

Ik wil graag bij deze het hele team bedanken voor het ontwerp, de planning en de gesprekken vooraf.


reacties van klanten

“…ontzettend tevreden zijn naar hoe het geworden is.”

Afgelopen dinsdag is het monument van onze mooi dochter geplaatst. Graag willen wij jullie laten weten dat we ontzettend tevreden zijn naar hoe het geworden is.

Mooier dan we hadden durven hopen, heeft ons kind een heel “mooi” plekje. Ook gaat onze waardering uit naar de twee vakmannen die het monument geplaatst hebben, heel zorgvuldig en heel netjes hebben ze dit gedaan, bedankt mannen.

Ook Karsten bedankt voor het maken van de foto collage, de foto,s komen prachtig tot hun recht. Wim bedankt voor het op papier zetten van wat wij in ons hoofd hadden, in het echt is het nog mooier dan dat de tekening al deed vermoeden.

Verder de makers de tussenpersonen en iedereen die wij vergeten hartelijk dank! De reacties zijn overweldigend, en wij kunnen iedereen jullie bedrijf aanraden, wat we ook zeker doen. Hierbij voeg ik nog wat foto,s zodat jullie zien hoe het eindresultaat eruit ziet.

De houders voor de vazen zijn voorzien van een kleiner vaasje waardoor de houders nu functioneren als vazen, wat het totaal nog mooier maakt.


reacties van klanten

“…precies zoals we het hebben wilde…”

Het ziet er fantastisch uit, precies zoals we het hebben wilde! Dank hiervoor.


reacties van klanten

“…onze dank en waardering uitspreken voor het geweldige eindresultaat.”

Vandaag is het gedenkteken geplaatst op het graf van mijn moeder/echtgenote/schoonmoeder.

Wij zijn net wezen kijken en willen hierbij onze dank en waardering uitspreken voor het geweldige eindresultaat.

We zijn uitermate tevreden over alles: de wijze waarop u alles heeft geregeld, het gedenkteken, de communicatie voorafgaande en de plaatsing en afwerking. Nogmaals hartelijk dank!


reacties van klanten

“…dank voor je toewijding, empathie, en de mooie, creatieve wijze…”

Nog eens een keertje duizendmaal dank voor je toewijding, empathie, en de mooie, creatieve wijze waarop je onze echtgenoot/papa het juiste plaatsje gaf bij ons vijvertje.

We zijn 100% tevreden en je maakte onze dag ipv triest, heel mooi en sereen.

We gaan je overal aanbevelen (en Wim ook natuurlijk) Heel veel hartelijke groeten en hopelijk tot nog eens bij een vrolijker gelegenheid.


reacties van klanten

“…voor het meedenken en de uitvoering…”

Ik ben erg tevreden over het monument en de kinderen ook. Bedankt ons allen hartelijk voor het meedenken en de uitvoering.


reacties van klanten

“…tevreden over jullie vriendelijkheid en hulp bij het ontwerp…”

Het monument voor onze dochter is heel mooi gemaakt en geplaatst. Ik ben erg tevreden over jullie vriendelijkheid en hulp bij het ontwerp.

Ik ben erg goed geholpen. Dank aan het hele team.


reacties van klanten

“…de samenwerking met jullie als prettig en correct ervaren…”

Hartelijk dank voor het plaatsen van de urnensteen van mijn man/vader in Bemmel. Mijn dochter heeft er een foto van gemaakt en me laten zien. Zelf ben ik tot de 22e juli nog in Spanje maar ik ga meteen kijken als ik terug ben.

Het is ook mooi gelukt voor zijn verjaardag de 27e juli. De steen ziet er op de foto mooi uit en is volgens afspraak gemaakt zoals wij wilden. We hebben de samenwerking met jullie als prettig en correct ervaren. Onze hartelijke dank hiervoor.


reacties van klanten

“En als de steen er dan is wordt je even stil, zo mooi…”

De steen die jullie geplaatst hebben bij is erg mooi.

Het is zo mooi dat je tijdens het gesprek met elkaar tot dit ontwerp komt. En als de steen er dan is wordt je even stil, zo mooi. Dank je wel.


reacties van klanten

“…allemaal bedanken voor het prachtige gedenkteken…”

Bij deze willen wij jullie allemaal bedanken voor het prachtige gedenkteken voor . Wij zijn zeer tevreden over het monument en over de goede service die jullie ons hebben geboden.


reacties van klanten

“…bedankt ook aan de mensen die voor de keurige uitvoering en afwerking…”

Het is al weer een poos geleden dat ik contact met je heb gehad over de grafsteen voor onze vader. De steen is half juni geplaatst, en we zijn er zo heel erg blij mee! Het klopt helemaal!

Mijn moeder is er ook heel gelukkig mee, zeker nu de plantjes en het gras er ook in staan. Papa zou het zelf ontworpen kunnen hebben, heeft ze al vaak gezegd. Ze is er trots op en laat de foto’s graag aan andere mensen zien.

Namens ons allemaal wil ik je bedanken voor je geduld en voor de fantastische manier waarop je naar ons geluisterd hebt (want het was best heel veel tekst van ons allemaal die eerste ochtend), en met ons hebt meegedacht toen ‘de gleuf’ een onoverkomelijk probleem leek. En bedankt ook aan de mensen die voor de keurige uitvoering en afwerking hebben gezorgd.

Ik wens jullie succes met jullie bedrijf: wij hebben ons thuis gevoeld.


reacties van klanten

“Het ziet er weer keurig uit…”

Hartelijk dank voor het bij schilderen en terug plaatsen van het boek. Aan het eind van de dag heb ik het gezien. Het ziet er weer keurig uit.


reacties van klanten

“…erg bedankt voor al jullie hulp, goede begeleiding en duidelijkheid…”

Ik ben zojuist naar het graf van mijn moeder, , geweest en was tot tranen geroerd. Wat hebben jullie mooi werk afgeleverd en het is nog zoveel mooier dan het ontwerp dat we al hadden gezien.

De rust die jullie uitstraalden tijdens het ontwerpen, het meedenken het op de hoogte houden van in welk proces van ontwikkelen het project zit… Fantastisch!

Ik ben jullie heel erg dankbaar voor dit mooie stukje waar ik nu heen kan. Wim ter Steege, Boris Schaeffer, Annemarie Scherff en alle anderen heel erg bedankt voor al jullie hulp, goede begeleiding en duidelijkheid.


reacties van klanten

“Bedankt voor de goede zorgen…”

Graag wil ik nog laten weten, dat ik het gedenkteken voor mijn man , samen met mijn kinderen, erg mooi vind. Echt prachtig! Fijn dat ‘het beeld’ heel is gebleven en er mooi op staat.

Bedankt voor de goede zorgen van uw kant.


reacties van klanten

“Bedankt voor de geleverde diensten en service.”

We zijn heel tevreden over het resultaat. Het is bijna niet merkbaar dat er iets gewijzigd is. Het steentje werd ook proper achtergelaten en opgekuist.

Bedankt voor de geleverde diensten en service.


reacties van klanten

“…bedanken voor het prachtige ontwerp en het uiteindelijke eindresultaat.”

Het gedenkteken is vorige week geplaatst en is heel mooi geworden.

Mede namens mijn moeder willen wij jullie bedanken voor het prachtige ontwerp en het uiteindelijke eindresultaat.


reacties van klanten

“…zeggen dat het echt heel mooi is geworden en…”

Ik wil nog even zeggen dat het echt heel mooi is geworden en dat ik super tevreden ben.

Erg bedankt, het is nog mooier geworden dan we hadden verwacht!


reacties van klanten

“Wij zijn zeer tevreden.”

Wij willen U en uw medewerkers bedanken voor het plaatsen van het gedenkteken van onze moeder mevr. .

Wij zijn zeer tevreden.


reacties van klanten

“…en zijn zeer tevreden over het resultaat.”

Wij hebben het monument bekeken en zijn zeer tevreden over het resultaat.

De eerste week zullen we, zoals jullie kenbaar hebben gemaakt, nog geen bloemen plaatsen. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking.


reacties van klanten

“…bedanken voor de keurige afwerking…”

Gedenkteken is geplaatst. Wij willen jullie graag bedanken voor de keurige afwerking van het geheel.

GD is precies zoals wij hoopten dat ie zou zijn.


reacties van klanten

“…dankbaar voor het vorm geven en maken…”

Vandaag hebben jullie het gedenkmonument op het graf van mijn moeder geplaatst. Een vriend van mij was ter plaatse om foto’s te maken. Via hem heb ik de foto’s mogen ontvangen.

Wij zijn jullie dankbaar voor het vorm geven en maken van het mooie monument. Mijn moeder heeft het mooiste graf gekregen van het hele kerkhof. Nogmaals onze dank, namens de dochters van Mw .


reacties van klanten

“…perfecte werk wat jullie gemaakt hebben…”

Wij willen u nog bedanken voor het perfecte werk wat jullie gemaakt hebben!!


reacties van klanten

“…tevreden over het resultaat.”

Ik heb het gedenkteken bezocht en ben erg tevreden over het resultaat.


reacties van klanten

“Iedereen vindt het een mooi monument…”

Ik wil U bedanken voor de keurige reparatie van het graf gedenkteken van mijn man.

Wij zijn er erg tevreden over. Iedereen vindt het een mooi monument.

Nogmaals onze dank.


reacties van klanten

“…boven verwachting mooi geworden…”

Hierbij wil ik laten weten dat ik erg tevreden ben. Het is boven verwachting mooi geworden en schitterend.


reacties van klanten

“…erg blij met het ontwerp…”

We zijn erg blij met het ontwerp van het monument en het advies van Karsten en Jeroen hierbij.


reacties van klanten

“…wij erg tevreden zijn met de steen…”

Mede namens mijn moeder wil ik je laten weten dat wij erg tevreden zijn met de steen die voor mijn vader is gemaakt. Het is erg mooi geworden. Bedankt voor de goede begeleiding.


reacties van klanten

“Mijn complimenten voor alles…”

Vandaag is de gedenksteen voor mijn lieve vrouw in Amerongen geplaatst. Het resultaat is geworden zoals we dat verwachtten.

Mijn complimenten voor alles ivm voorbereiding en de afwerking van het geheel. Ook mijn kinderen zijn ervan onder de indruk. U krijgt van mij de eer die u toekomt!!!


reacties van klanten

“We vinden het echt heel heel heel erg mooi…”

We waren pas vandaag in de gelegenheid om het geplaatste monumentje voor Siem te bekijken, maar wat zijn we blij.
We vinden het echt heel heel heel erg mooi geworden, misschien nog mooier dan we hadden gedacht.
We hebben vandaag het ook wat aangekleed. Hierbij een foto van het resultaat. Enorm bedankt!


reacties van klanten

“…samen met ons ontworpen heeft, ontzettend bedanken.”

Zijn zojuist bij het graf van mijn vader geweest. En wat zijn we blij. Hoewel blij niet echt het goede woord is.
Want het maakt het ook heel erg definitief, zo met zijn naam erop. Maar wat is het mooi geworden. Mooier dan we verwacht hadden.
We willen u, en de meneer die het samen met ons ontworpen heeft, ontzettend bedanken!


reacties van klanten

“…het zag er heel mooi uit…”

Gisteren ben ik wezen kijken en het zag er heel mooi uit. Heel blij dat we geholpen zijn door jullie. Enorm bedankt! Ik was trouwens in de veronderstelling dat het pas in juni gedaan zou worden maar ben blij dat het al eerder geplaatst is!


reacties van klanten

“…we vinden het mooi.”

Wij hebben gekeken naar het geplaatste monument en we vinden het mooi.


reacties van klanten

“Wij zijn heel erg blij…”

Wij zijn heel erg blij met het gedenkteken! Hij is prachtig geworden!! Nog mooier dan we hadden gedacht.


reacties van klanten

“…ziet er weer erg mooi uit…”

Complimenten voor de werkzaamheden die jullie hebben uitgevoerd. Het graf van onze ouders ziet er weer erg mooi uit. Bedankt hiervoor!


reacties van klanten

“…precies de reden waarom we voor jullie hebben gekozen…”

Bedankt voor alle support om er iets moois en speciaals van te maken. Dat was ook precies de reden waarom we voor jullie hebben gekozen en dat heb jij zeker waar gemaakt!


reacties van klanten

“Ook de persoonlijke benadering zijn een compliment waard.”

We zijn erg tevreden over de plaatsing van het monument. Het ziet er erg mooi uit. Ook de persoonlijke benadering zijn een compliment waard. Het kan niet beter.


reacties van klanten

“Het is geworden zoals we hoopten.”

Mijn kinderen en ik willen u heel hartelijk bedanken voor het plaatsen van het grafmonument. Het is geworden zoals we hoopten. We zijn er erg content mee.


reacties van klanten

“…onze waardering uitspreken voor het ontwerp en de voltooiing…”

Met deze willen wij onze waardering uitspreken voor het ontwerp en de voltooiing van het grafmonument van onze zoon .

De plaatsing van de urn en de afwerking van het monument is goed verlopen.

Uw beide medewerkers toonden zich zeer bekwaam en hebben ons op een eerbiedige wijze begeleid bij deze laatste droeve plechtigheid op het kerkhof in Hillegom.


reacties van klanten

“Mijn broer en ik zijn er erg blij mee.”

Afgelopen weekend heb ik het gedenkteken in Hoogeveen gezien. Het is erg mooi geworden.

Mijn broer en ik zijn er erg blij mee.


reacties van klanten

“Perfect afgewerkt met de meest uitzonderlijke zorg…”

Aan het voltallige team. Vandaag is ons zerk geplaatst het resultaat is SUBLIEM!!

Perfect afgewerkt met de meest uitzonderlijke zorg gedaan, proficiat aan allen!

Het was nooit teveel ons te antwoorden bij om het even welke vraag. Vandaag heb ik jullie werkmannen bezocht tijdens de plaatsing , geef hen maar een dikke pluim , zeer vriendelijke, rustige en bekwame gasten.

Onze kinderen zijn natuurlijk al vlug gaan kijken en zijn ook zeer tevreden, wat zijn we blij dat we de nodige moeite gedaan hebben om tot bij jullie te komen , het is ver maar zo’n dingen moet men (hopelijk) ook maar n keer doen.

Dank voor alles en nu maar hopen dat alles perfect blijft. Wij prijzen zeker jullie diensten aan bij vrienden en familie. Vele groeten aan alle medewerkers.


reacties van klanten

“…bedanken voor de verleende diensten.”

Vanochtend zijn wij naar het door U herstelde grafmonument van mijn ouders geweest. Bij deze wil ik U bedanken voor de verleende diensten. Het zag er weer keurig uit.


reacties van klanten

“…we zijn zeer tevreden hoe het verlopen is…”

Dank voor de goede zorgen, we zijn zeer tevreden hoe het verlopen is en tevreden met het eindresultaat.


reacties van klanten

“…het monument bekeken en vindt het erg mooi.”

De familie heeft het monument bekeken en vindt het erg mooi. De opstaande stenen die de rand vormen passen heel mooi bij de steen. Ook de vogel komt erg mooi uit, niet te opdringerig maar precies goed.


reacties van klanten

“…heel mooi geworden.”

Vandaag naar de begraafplaats; heel mooi geworden. Het was even wennen omdat de steen toch stuk korter is maar we zijn erg tevreden over hoe het geworden is.


reacties van klanten

“…precies zo als gewenst.”

Het Monument ziet er heel mooi uit, is precies zo als gewenst. Ook is alles erg netjes uitgevoerd.


reacties van klanten

“Monument is prachtig…”

Monument is prachtig en voldoet aan de verwachtingen.


reacties van klanten

“Bedankt voor het mooie ontwerp…”

Inmiddels een maand later maar wij zijn erg tevreden over het monument. We vinden het echt prachtig.

Bedankt voor het mooie ontwerp en de goede afhandeling.


reacties van klanten

“…wij vinden het mooi en af”

Wij hebben gezien dat het graf geplaatst is van en overleden ouders op de RK begraafplaats in Haalderen. Onze dank, wij vinden het mooi en af.


reacties van klanten

“We hadden het zelf nooit zo kunnen bedenken…”

We willen jullie laten weten dat we heel blij zijn met het grafmonument voor .

We hadden het zelf nooit zo kunnen bedenken en we zijn heel dankbaar voor de manier waarop Marco ons daarbij begeleid heeft. Ook de wijze waarop het monument is gerealiseerd is heel mooi. Uit alles spreekt zorg en respect. En dat doet ons goed.


reacties van klanten

“…erg mooi en netjes…”

Het monument is erg mooi en netjes afgewerkt.


reacties van klanten

“…laten weten dat het helemaal naar wens is…”

Inmiddels is het twee weken geleden dat het gedenkteken op het graf van mijn man geplaatst is en wil u even laten weten dat het helemaal naar wens is.

Het ziet er mooi strak uit en is geworden zoals we gehoopt hadden.


reacties van klanten

“Het zag er erg mooi uit.”

Zowel mijn zus, broer, moeder als ikzelf zijn vorig weekend direct naar het kerkhof gegaan om naar het monument te kijken. Het is geheel naar wens.

Het zag er erg mooi uit. Zelfs de plantjes waren overgezet. Dank daarvoor.


reacties van klanten

“Een groot compliment…”

Wij zijn erg tevreden over het monument. Het is prachtig geworden. Ook mijn vader is er heel erg blij mee.

Een groot compliment voor de personen die de plaatsing hebben verzorgd.


reacties van klanten

“Het is prachtig en precies geworden wat we in gedachten hadden…”

Afgelopen woensdag is het grafmonument van mijn moeder geplaatst. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Het is prachtig en precies geworden wat we in gedachten hadden.

Het beeldje vind ik persoonlijk zelfs nog mooier dan het origineel. We zullen ze zeker bij iedereen aanraden.


reacties van klanten

“Het moest iets speciaals zijn en dat is het echt geworden…”

We zijn zeer fijn geholpen. Op de eerste gesprek was er alle tijd voor ons. De tekening werd mooi geschetst en alles werd goed overlegd.

Toen was het wachten op het digitaal voorstel. Deze was al erg mooi gemaakt. Met wat kleine aanpassingen was het precies wat wij bedoelde. En toen wachten op de plaatsing er van. We konden eigenlijk niet wachten wilde hem liever gisteren geplaatst hebben dan vandaag. Maar het was echt het wachten waard.

Het is echt geworden zoals we graag wilde. Het moest iets speciaals zijn en dat is het echt geworden.

We hadden echt het WAUW effect toen we het zagen. Bij deze willen we Jullie hartelijk danken voor het maken en het plaatsen van dit mooie gedenkteken. Nog maal onze dank er voor.


reacties van klanten

“We zijn er allemaal erg gelukkig mee…”

Dag mevrouw Scherff en alle andere medewerkers, Graag bedanken wij iedereen die met zoveel zorg het gedenkteken voor mijn vader hebben ontworpen, gemaakt en geplaatst.

Het is met veel zorg uitgevoerd en dat kun je zien. De “golf” sluit naadloos aan op de rand en het is zo mooi afgewerkt allemaal.

Vandaag was ik er nog even, de zon scheen en het water in het fonteintje stroomde in een mooi fijn straaltje, echt prachtig. We zijn er allemaal erg gelukkig mee. Nogmaals hartelijk dank en met vriendelijke groet.


reacties van klanten

“…nooit geweten dat ik blij kon worden van een grafmonument…”

Wat ben ik ontzettend blij met het monument, zoooooo mooi en gewoon exact het ontwerp… Wauw…! Wat een uitstraling, nooit geweten dat ik blij kon worden van een grafmonument.

Mijn dankbaarheid is nauwelijks in woorden uit te drukken! Daarnaast ontzettend veel mooie reacties gekregen van naasten, bekenden, enz. Iedereen lijkt ervan onder de indruk te zijn.


reacties van klanten

“Wij zijn blij…”

Wij zijn blij met het geplaatste gedenkteken.


reacties van klanten

“…het is zelfs mooier als in het ontwerp…”

Heel erg bedankt voor het plaatsen van het gedenkteken, het is zelfs mooier als in het ontwerp heel erg bedankt.


reacties van klanten

“…we zijn heel erg tevreden…”

Zojuist hebben we het graf van mijn vrouw bekeken en we zijn heel erg tevreden over het werk dat jullie hebben geleverd.


reacties van klanten

“Hartelijk dank voor het plaatsen…”

Hartelijk dank voor het plaatsen van het gedenkteken.


reacties van klanten

“Het beantwoord kortom volledig aan onze idee.”

Afgelopen zondag hadden mijn moeder, mijn vrouw en ik voor het eerst de gelegenheid het graf te bezoeken van mijn vader.

We hebben de gedenksteen bekeken en zijn heel tevreden over het geheel. Het ziet er precies zo uit als we gezien en gehoopt hebben. Het beantwoord kortom volledig aan onze idee. Dus dank voor uw geleverde dienst/product.