close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Klantervaringen

10
starstarstarstarstar

prima

Prettig

smilde,18 juni 2024
10
starstarstarstarstar

De opdracht is correct uitgevoerd.

Perfect

Borne,17 juni 2024
8
starstarstarstar

wij hebben niets kunnen ontdekken wat niet goed was.

Ook de contacten met mail was goed.

16 juni 2024
8
starstarstarstar

Buiten gewoon prettig en respectvol verlopen.

Het was een bijzonder fijne manier van samenwerking. Een positieve meedenkende interactie wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Geen gedoe ,afspraken werden nagekomen, goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van de opdracht. Al met al prima geregeld.👍

Veenoord,13 juni 2024
10
starstarstarstarstar

Geweldig

Naar mij geluisterd hoe ik het graf graag wou.

13 juni 2024
10
starstarstarstarstar

Geweldig

Prima. Luisterden goed naar onze eigen wensen en de uitvoering was prima. Werden goed op de hoogte gehouden van de uitvoering.

DALFSEN,12 juni 2024
8
starstarstarstar

Persoonlijk

Er werd goed meegedacht en geluisterd naar onze eigen wensen

ZUIDWOLDE DR,12 juni 2024
10
starstarstarstarstar

prima

wij hadden een prettige samenwerking met Melissa Steen.

Valthermond,12 juni 2024
8
starstarstarstar

Prettig

Alle tijd om een goeie tekst aan te leveren. Een mooie verdeling gemaakt op de grafsteen

Wijhe,11 juni 2024
8
starstarstarstar

De gemaakte afspraken zijn na gekomen en dat is erg fijn!

De wensen van onze familie waren niet zo bijzonder toch hadden we het gevoel dat we alles zelf konden invullen en werd er goed mee gedacht voor passende oplossingen. Erg prettig!

Haarle,10 juni 2024
10
starstarstarstarstar

We zijn zeer tevreden.

Samenwerking was zeer prettig.

10 juni 2024
10
starstarstarstarstar

empathisch en meedenkend

Vooral Melissa heeft ons prima begeleid naar het door ons gewenste gedenkteken. En het is ook goed gelukt. Precies zoals gewenst.

Exloo,10 juni 2024
10
starstarstarstarstar

Prettig verlopende communicatie

Contacten verliepen goed . Primair het gesprek met de adviseur maar ook nadien telefonisch met nadien met andere medewerkers. Adequate e-mails

Grou, 8 juni 2024
10
starstarstarstarstar

Alles wat in orde

Jullie hebben goed geluisterd naar onze wensen

Hardenberg , 8 juni 2024
10
starstarstarstarstar

Vriendelijk en meedenkend

De samenwerking is uitstekend gewest. Meedenkend en meelevend. Er wordt meegedacht voor een goede en passende oplossing.

Kolham, 7 juni 2024
8
starstarstarstar

plezierig

zeer plezierig. Snelle reacties via mail

Leiden, 7 juni 2024
10
starstarstarstarstar

goedgevoel bij de adviseur sjaco Maat

voorlichting

6 juni 2024
10
starstarstarstarstar

Goed geholpen

Heel goed. Mooi alles via de mail kunnen meekijken wat er gebeurde. Alles binnen de tijd af wat afgesproken was.

Emmen, 6 juni 2024
10
starstarstarstarstar

Netjes, duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie.

Beilen , 6 juni 2024
10
starstarstarstarstar

Vakmanschap en goede service.

De communicatie verliep heel plezierig en onze vragen werden meteen opgepakt.

Dalfsen, 6 juni 2024
10
starstarstarstarstar

Ben heel tevreden. Mooie steen.

De afwerking van de steenbikker heel mooi.

Zwolle, 5 juni 2024
10
starstarstarstarstar

Goed

Goed. Altijd goed op de hoogte gehouden en het is erg mooi geworden en afgeleverd

Dalfsen, 4 juni 2024
10
starstarstarstarstar

heel fijn geholpen, netjes afgehandeld

Melissa heeft ons erg goed geholpen, om ons idee vorm te geven. De levertijd was erg lang maar we werden gedurende deze maanden netjes op de hoogte gehouden. Plaatsing was heel netjes gedaan!

Musselkanaal,30 mei 2024
10
starstarstarstarstar

Keurig

Alles is gegaan zoals afgesproken

Wijnjewoude,29 mei 2024
10
starstarstarstarstar

hele duidelijk en je wordt goed en op tijd geïnformeerd

Erg fijn en bebripvol, meedenkend

Zaandam ,24 mei 2024
10
starstarstarstarstar

goede communicatie en nette afwerking

zie 2

23 mei 2024
10
starstarstarstarstar

Zeer goed

Van het moment van uitzoeken Tot de plaatsing van goed.

Slagharen ,21 mei 2024
10
starstarstarstarstar

Deskundig en meedenkend

Vanaf het begin kreeg ik het gevoel dat de persoon tegenover me van zaken wist en me goed zou kunnen helpen. Tijdens het proces werd ik op de hoogte gehouden van de vorderingen. En ik ben zeer blij met het eindresultaat!

ZWOLLE,21 mei 2024
10
starstarstarstarstar

Volgens afspraak alles keurig netjes afgehandeld

Voordat er officieel aan het gedenkteken werd gewerkt, kregen we een voorbeeld te zien dat we direct goedkeurden. Toen we de urn en het gedenkteken plaatsten, leek het gedenkteken nieuw, alsof het niet al sinds 2007 stond. We zagen geen verschil in de belettering.

Emmen,17 mei 2024
10
starstarstarstarstar

Goed geregeld

Duidelijk

16 mei 2024