close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwarte grafsteen met golvende bovenkant foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Zwarte grafsteen met golvende bovenkant Natuursteen

Deze prachtige zwarte grafsteen heeft een uniek ontwerp met een golvende bovenkant. De steen is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een klassieke uitstraling. Met behulp van dit grafmonument kunt u een duurzame herinnering creëren aan uw dierbare, terwijl de golvende bovenkant een gevoel van rust en vrede weergeeft. Dankzij de mogelijkheid om te personaliseren met naam en datum, is dit e... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35748
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Deze prachtige zwarte grafsteen heeft een uniek ontwerp met een golvende bovenkant. De steen is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een klassieke uitstraling. Met behulp van dit grafmonument kunt u een duurzame herinnering creëren aan uw dierbare, terwijl de golvende bovenkant een gevoel van rust en vrede weergeeft. Dankzij de mogelijkheid om te personaliseren met naam en datum, is dit een monument dat waardigheid, respect en liefde symboliseert.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.