close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen gemaakt van natuursteen met aarde op voet foto 1

Rechthoekige grafsteen gemaakt van natuursteen met aarde op voet Natuursteen

Dit grafmonument bestaat uit twee rechthoekige grafstenen gemaakt van natuursteen. De stenen zijn afgewerkt met fijne, symmetrische lijnen en verfijnde details, waardoor een tijdloze schoonheid ontstaat. Er is ruimte op de voet van het monument voor het plaatsen van bloemetjes en kaarsen, waardoor een persoonlijk gevoel wordt gecreëerd. Op de steen is genoeg ruimte om de naam van uw geliefde neer ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42607
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs

Omschrijving

Dit grafmonument bestaat uit twee rechthoekige grafstenen gemaakt van natuursteen. De stenen zijn afgewerkt met fijne, symmetrische lijnen en verfijnde details, waardoor een tijdloze schoonheid ontstaat. Er is ruimte op de voet van het monument voor het plaatsen van bloemetjes en kaarsen, waardoor een persoonlijk gevoel wordt gecreëerd. Op de steen is genoeg ruimte om de naam van uw geliefde neer te zetten.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.