close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Grafmonumenten collectie Inspiratie voor passende en persoonlijke grafmonumenten

Wanneer u een persoonlijk grafmonument wilt laten maken voor uw dierbare, dan kunnen wij hierbij helpen. In ons fotoboek vindt u veel voorbeelden van grafmonumenten in verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen, van budget tot exclusief. We willen u hiermee zoveel mogelijk inspiratie bieden. Wanneer u een voorbeeld van een grafmonument of grafsteen ziet dat u aanspreekt, dan kunt u dit voorbeeld eenvoudig bewaren in uw fotomap op deze site. Klik op het hartje om een foto te bewaren. Bij een eventueel bezoek kunnen we uw fotomap er dan bij pakken om uw ideeën verder vorm te geven.

Alle grafmonumenten op maat en met zorg gemaakt

Het maken van persoonlijke grafmonumenten is ons vak en onze passie, al ruim 175 jaar. Daarom kunt u erop vertrouwen dat we het grafmonument voor uw dierbare vakkundig en volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden maken en plaatsen. We maken iedere grafsteen ieder grafmonument geheel op maat en tijdens het ontwerpen zullen we u ook zo goed mogelijk adviseren over wat mogelijk is. Zo helpen wij u met het verzorgen van een persoonlijk en uniek monument dat voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats.

Kom langs

In onze ruime en moderne werkplaats in Meppel hebben wij alles in huis om het grafmonument voor uw dierbare naar wens te vervaardigen. Onze vakkundige medewerkers zullen het monument op de uiteindelijke gedenkplek plaatsen. Wij plaatsen grafmonumenten op begraafplaatsen in heel Nederland. Kom gerust langs in een winkel van ons bij u in de buurt.