close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Werken bij Cuperus gedenken

Bij Cuperus gedenken verkopen we alles wat je nodig hebt om je eigen persoonlijke monument of nagedachtenis vorm te geven. We vinden het belangrijk om op persoonlijke wijze tijdloos herdenken van overledenen voor iedereen toegankelijk te maken. Bij Cuperus regelen we dat op een duidelijke en prettige wijze voor de klant en met elkaar.
Als een van de grootste leveranciers van gedenktekens werken we met een team van ruim 50 medewerkers dagelijks aan persoonlijke en blijvende herinneringen aan overledenen voor onze klanten. Wil jij samen met ons een blijvend verschil maken voor onze klanten en ben je betrokken, gedreven en resultaatgericht? Kijk welke vacatures er voor je zijn en laat weten waarom wij en onze klanten blij met je zijn.

Onze vacatures

Verkoopadviseur Leeuwarden

Als verkoopadviseur ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van gedenktekens aan nabestaanden van overledenen. Je werkt binnen een ruim rayon vanuit onze vestiging in Leeuwarden. Je bent verantwoordelijk voor een eigen verkoopdoelstelling en werkt actief aan het resultaat van de regio, waarbij je niet alleen in Leeuwarden werkzaam zult zijn, maar ook inzetbaar bent bij de andere locaties in de regio. Regelmatig heb je overleg met de andere teamleden; jullie ondersteunen elkaar in de uitvoering van het werk en vervangen elkaar bij vakantie of ziekte.

Locatie
Cuperus

Uren
28 – 32 uur

Functie
Verkoopadviseur

Bekijk vacature

Technisch medewerker / Steller buitendienst

Als steller buitendienst ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van grafmonumenten op diverse begraafplaatsen in Nederland. Dit met uiterste zorg en precisie. Je begrijpt wat een gedenkteken betekent voor de nabestaanden en door de manier waarop je het gedenkteken oplevert weet je de verwachting van een familie te overtreffen.

Locatie
Cuperus

Uren
32-40 uur

Functie
Technisch medewerker / Steller buitendienst

Bekijk vacature

Logistiek medewerker

Als logistiek medewerker houdt je je bezig met alle logistieke voorkomende werkzaamheden in het magazijn en het buitenterrein. Je regelt alles wat te maken heeft met het laden en lossen van de vrachtwagens, het controleren, sorteren en labelen van goederen. Je verzamelt orders en maakt goederen klaar voor transport. Het verplaatsen van goederen in het magazijn en het beheer van de opgeslagen goederen behoren ook tot jouw takenpakket. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het magazijn en het buitenterrein er netjes en geordend uitzien. Daarnaast denk en werk je mee aan een continue verbetering van processen.

Locatie
Cuperus

Uren
32-40 uur

Functie
Logistiek medewerker

Bekijk vacature

We bestaan sinds 1840. U mag erop vertrouwen dat u door onze kennis en ervaring in het maken en plaatsen van monumenten een persoonlijk kwaliteitsproduct voor een scherpe prijs krijgt.

Folkert Cuperus

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle gedenktekens.