close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Werken bij Cuperus gedenken

Bij Cuperus gedenken verkopen we alles wat je nodig hebt om je eigen persoonlijke monument of nagedachtenis vorm te geven. We vinden het belangrijk om op persoonlijke wijze tijdloos herdenken van overledenen voor iedereen toegankelijk te maken. Bij Cuperus regelen we dat op een duidelijke en prettige wijze voor de klant en met elkaar.
Als een van de grootste leveranciers van gedenktekens werken we met een team van ruim 50 medewerkers dagelijks aan persoonlijke en blijvende herinneringen aan overledenen voor onze klanten. Wil jij samen met ons een blijvend verschil maken voor onze klanten en ben je betrokken, gedreven en resultaatgericht? Kijk welke vacatures er voor je zijn en laat weten waarom wij en onze klanten blij met je zijn.

Onze vacatures

Verkoopadviseur

Vanaf nu ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van gedenktekens aan de nabestaanden van overledenen. Je werkt binnen het team Friesland en vanuit onze vestiging in Drachten.

Locatie
Drachten, Friesland

Uren
40 uur (fulltime)

Functie
Verkoopmedewerker

Bekijk vacature

We bestaan sinds 1840. U mag erop vertrouwen dat u door onze kennis en ervaring in het maken en plaatsen van monumenten een persoonlijk kwaliteitsproduct voor een scherpe prijs krijgt.

Folkert Cuperus

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.