close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Werken bij Cuperus gedenken

Bij Cuperus gedenken verkopen we alles wat je nodig hebt om je eigen persoonlijke monument of nagedachtenis vorm te geven. We vinden het belangrijk om op persoonlijke wijze tijdloos herdenken van overledenen voor iedereen toegankelijk te maken. Bij Cuperus regelen we dat op een duidelijke en prettige wijze voor de klant en met elkaar.
Als een van de grootste leveranciers van gedenktekens werken we met een team van ruim 50 medewerkers dagelijks aan persoonlijke en blijvende herinneringen aan overledenen voor onze klanten. Wil jij samen met ons een blijvend verschil maken voor onze klanten en ben je betrokken, gedreven en resultaatgericht? Kijk welke vacatures er voor je zijn en laat weten waarom wij en onze klanten blij met je zijn.

Onze vacatures

Verkoopadviseur (regio Friesland – Groningen)

Ben jij creatief met het potlood, maar weet je ook je commerciële vaardigheden op een passende manier in te zetten om de klant tijdens een emotionele periode zo goed mogelijk te helpen?

Locatie
Cuperus

Uren
28-40 uur

Functie
Verkoopadviseur

Bekijk vacature

We bestaan sinds 1840. U mag erop vertrouwen dat u door onze kennis en ervaring in het maken en plaatsen van monumenten een persoonlijk kwaliteitsproduct voor een scherpe prijs krijgt.

Folkert Cuperus

Wat wij doen

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkings-monumenten.