close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met halve ruwe steen en granieten hart foto 1

Grafmonument met halve ruwe steen en granieten hart Ruwe steen, zwerfkeien

Een halve ruwe steen die een rustieke, maar stijlvolle uitstraling heeft. Het granieten hart symboliseert de kracht en het vermogen om te blijven bestaan, ongeacht de omstandigheden. Dit monument is een waardig gedenkteken voor uw dierbare, waarmee u hun herinnering voor altijd kunt koesteren. Door de ruimte op het hart en de ruwe steen is het mogelijk om de naam van uw geliefde op de steen te lat... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42008
Assortiment Natuurlijke gedenktekens, Traditionele gedenktekens
Collectie Hartvormige lettersteen, Klassiek en traditioneel, Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Dubbel / Familiegraf
Kleur Bruin, Oranje, Rood
Materiaal Ruwe steen, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Dubbel staand

Omschrijving

Een halve ruwe steen die een rustieke, maar stijlvolle uitstraling heeft. Het granieten hart symboliseert de kracht en het vermogen om te blijven bestaan, ongeacht de omstandigheden. Dit monument is een waardig gedenkteken voor uw dierbare, waarmee u hun herinnering voor altijd kunt koesteren. Door de ruimte op het hart en de ruwe steen is het mogelijk om de naam van uw geliefde op de steen te laten zetten.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.