close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Witte enkele grafsteen met druppel foto 1

Witte enkele grafsteen met druppel

Dit moderne grafmonument is gemaakt van hoogwaardig wit marmer, dat een tijdloos ontwerp biedt met zorgvuldig uitgehouwen details. Het is versierd met een kunstig gesneden traan, die symboliseert hoe de herinnering aan uw dierbare voortleeft. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41874
Assortiment Moderne gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Lichte grafstenen, Modern
Graftype Enkel
Kleur licht, Wit
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit moderne grafmonument is gemaakt van hoogwaardig wit marmer, dat een tijdloos ontwerp biedt met zorgvuldig uitgehouwen details. Het is versierd met een kunstig gesneden traan, die symboliseert hoe de herinnering aan uw dierbare voortleeft.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.