close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbele houten grafsteen met kruis foto 1

Dubbele houten grafsteen met kruis Hout

Deze dubbele houten grafsteen is een klassieke en rustieke manier om de herinnering aan uw dierbare te eren. Het kruis dat tussen de twee, versterkt de persoonlijke betekenis van het monument. Er is ruimte voor het graveren van naam en persoonlijke boodschappen, waardoor het monument een uniek en persoonlijk gedenkteken wordt. Met zijn robuuste, authentieke uiterlijk en warme uitstraling creëert d... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20205
Collectie Christelijk, Exclusief
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Hout
Materiaal Hout

Omschrijving

Deze dubbele houten grafsteen is een klassieke en rustieke manier om de herinnering aan uw dierbare te eren. Het kruis dat tussen de twee, versterkt de persoonlijke betekenis van het monument. Er is ruimte voor het graveren van naam en persoonlijke boodschappen, waardoor het monument een uniek en persoonlijk gedenkteken wordt. Met zijn robuuste, authentieke uiterlijk en warme uitstraling creëert dit grafmonument een passende herinnering.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Hout

Onze collectie houten grafmonumenten bestaat grotendeels uit massief teakhout vervaardigde modellen. Hout is een zeer duurzaam materiaal.

Hout is een natuurproduct en kan door vocht gaan werken. Hierdoor kunnen er in de kopse delen scheuren ontstaan. Dit is niet erg en is zelfs een specifieke eigenschap van deze houtsoort wat verder geen enkele invloed heeft op de duurzaamheid.

Wordt teakhout niet behandeld, dan krijgt het na verloop van tijd een grijze kleur. Zoals ook alle andere hardhout soorten. Dit noemen we het vergrijzen van hout. Een grafmonument krijgt hierdoor een fraaie, natuurlijke uitstraling. Om de oorspronkelijke diepe kleur te behouden kunt u er voor kiezen om het met olie of lak te behandelen, dit betekent echter wel dat het eens per jaar uitgebreid onderhoud nodig heeft.