close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met drie zwerfkeien en cortenstalen rand foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Grafsteen met drie zwerfkeien en cortenstalen rand Cortenstaal, zwerfkeien

Dit bijzondere grafmonument bestaat uit drie grote zwerfkeien met een robuuste cortenstalen rand. De combinatie van natuurlijke elementen en moderne technologie symboliseert eeuwigheid en stilte. Door het ijzeren plaatje op een van de keien is er een mogelijkheid om daar de naam van uw geliefde op te laten graveren.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk st... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32353
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkel
Liggende deel Cortenstaal, Geheel beplanting
Materiaal Cortenstaal, Zwerfkeien
Staande deel Natuurlijk

Omschrijving

Dit bijzondere grafmonument bestaat uit drie grote zwerfkeien met een robuuste cortenstalen rand. De combinatie van natuurlijke elementen en moderne technologie symboliseert eeuwigheid en stilte. Door het ijzeren plaatje op een van de keien is er een mogelijkheid om daar de naam van uw geliefde op te laten graveren.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Cortenstaal

Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij grafmonumenten.De mooie roestbruine kleur wordt gekenmerkt door zijn warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. Het materiaal is zeer weervast en de roestlaag is erg duurzaam en blijft mooi.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.