close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee zuilen met kruis foto 1

Twee zuilen met kruis Natuursteen, rvs

Een tijdloos grafmonument dat bestaat uit twee zuilen met een kruis aan de voor kant. De robuuste zuilen bieden een stevige basis voor de herinnering aan uw dierbare. Het kruis symboliseert troost, rust en hoop, waardoor het een passend symbool is voor het gedenken van uw geliefde. Dit monument biedt de mogelijkheid om de naam van uw geliefde op een van de zuilen te laten zetten. Grafkunst is er i... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 13476
Collectie Kruis, Kunstenaars, Lichte grafstenen, Met bijzondere betekenis, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een tijdloos grafmonument dat bestaat uit twee zuilen met een kruis aan de voor kant. De robuuste zuilen bieden een stevige basis voor de herinnering aan uw dierbare. Het kruis symboliseert troost, rust en hoop, waardoor het een passend symbool is voor het gedenken van uw geliefde. Dit monument biedt de mogelijkheid om de naam van uw geliefde op een van de zuilen te laten zetten.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.