close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met een golvende bovenkant gemaakt van natuursteen foto 1

Grafsteen met een golvende bovenkant gemaakt van natuursteen

Een prachtige grafsteen gemaakt van natuursteen, dat een elegante en stijlvolle uitstraling heeft. De bovenkant heeft een golvende vorm, wat een gevoel van rust en vrede creëert. Het monument biedt ruimte om de naam te laten graveren.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiinge... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41925
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Een prachtige grafsteen gemaakt van natuursteen, dat een elegante en stijlvolle uitstraling heeft. De bovenkant heeft een golvende vorm, wat een gevoel van rust en vrede creëert. Het monument biedt ruimte om de naam te laten graveren.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.