close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafsteen onderhoud

Herinneringen zo lang mogelijk levend houden is de ziel van grafmonument restauratie en grafsteen onderhoud. Elk verhaal verdient te worden doorverteld. Zo lang mogelijk, zo lang als het kan. Het materiaal mag wat ons betreft daarvoor geen beperking zijn of worden. Het zijn als stenen bladzijden van een mooie geschiedenis.

Jaarlijks grafsteen onderhoud met het plaatsen van een monument, houdt u de nagedachtenis aan uw dierbare levend. Als u het monument wilt laten onderhouden of wilt laten restaureren, helpen we u graag. Denk daarbij aan het periodiek reinigen, schuren, het waterpas stellen en kitten van het monument, of bijvoorbeeld het opnieuw laten lakken van de letters. Wij beoordelen het monument en brengen een vrijblijvend advies uit met daarbij de prijsaanbieding voor een eenmalige restauratie of voor periode van 5, 10 of 15 jaar voor grafsteen onderhoud.

Al onze monumenten worden geplaatst op een degelijke, gewapende betonfundering met stalen stiepen in de vaste grond. Op basis van deze constructie geven wij garantie en bieden wij de service uw monument op te hogen, mocht dit in de loop der jaren wat verzakken.

Omdat steen een natuurproduct is, kunnen tekening en kleur soms enigszins afwijken van het monster. Bij het selecteren van de plaatmaterialen houden we hier zoveel mogelijk rekening mee. Kleine afwijkingen kunnen soms voorkomen. Garantie inscriptie Ingeschilderde teksten op het monument worden gegarandeerd voor 5 jaar. Letters die voor het verstrijken van deze garantietermijn niet meer duidelijk leesbaar zijn, worden onder garantie hersteld. Bij het aanbrengen van een tweede bronzen tekst kan deze tekst van kleur verschillen ten opzichte van de eerste bronzen inscriptie.