close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafmonument met zonnestralen op bovenkant foto 1

Rechthoekige grafmonument met zonnestralen op bovenkant

Dit rechthoekige grafmonument biedt een elegant en tijdloos ontwerp, met een bovenkant die zonnestralen symboliseert. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt dit monument de mogelijkheid om uw dierbare te herdenken met respect en liefde. Er is ruimte voor het laten neerzetten van de naam van uw geliefde.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder&rsqu... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42066
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit rechthoekige grafmonument biedt een elegant en tijdloos ontwerp, met een bovenkant die zonnestralen symboliseert. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt dit monument de mogelijkheid om uw dierbare te herdenken met respect en liefde. Er is ruimte voor het laten neerzetten van de naam van uw geliefde.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.