close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Grafstenen Zoekt u een passende grafsteen voor uw dierbare?

Wij bieden grafstenen in veel verschillende stijlen en ontwerpen. Op onze website vindt u een grote hoeveelheid voorbeelden van monumenten in allerlei uitvoeringen en prijsklassen. Wanneer u een voorbeeld ziet dat u aanspreekt kunt u deze vanuit het fotoboek bewaren in uw eigen fotomap. Omdat een grafsteen of grafmonument altijd persoonlijk is, helpen wij u graag bij het maken van een uniek ontwerp. Kom langs in één van onze vestigingen voor vrijblijvend en betrouwbaar advies.

Een greep uit onze collectie

budget grafsteen

budget grafstenen

Natuurlijke grafsteen

Zwerfkei grafstenen

moderne grafsteen

Moderne grafstenen

eigentijdse grafsteen glas

Grafstenen met glas

grafsteen glasprint foto

Glasprint grafstenen

cortenstaal versteend hout grafsteen

Grafstenen met cortenstaal

Een grafsteen op maat, met zorg gemaakt

Bij het ontwerpen van een grafsteen luisteren we goed naar uw wensen en de verhalen over uw dierbare. Wanneer u bijvoorbeeld een foto en/of de rouwkaart meeneemt, kunnen we dit gebruiken tijdens het adviesgesprek. Ook nemen we de inspiratie mee die u heeft opgedaan tijdens het oriënteren op de website en in onze winkel. Zo komen we samen met u tot een ontwerp dat echt passend en uniek is.

In onze ruime en moderne werkplaats in Meppel hebben wij alles in huis om het gedenkteken voor uw dierbare naar wens te vervaardigen. Vanuit deze centrale plek kunnen wij bovendien alle begraafplaatsen in Noord en Midden Nederland bedienen. Van ontwerp tot vergunningaanvraag en van de vervaardiging tot plaatsing, met onze ervaring van meer dan 175 jaar bent u ervan verzekerd dat wij het gedenkteken professioneel en met de grootste zorg opleveren.

Brede expertise

Naast het vervaardigen van nieuwe gedenktekens, kunt u ook bij ons terecht voor het restaureren van grafstenen en -monumenten. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en zeer bedreven in het zorgvuldig herstellen van oude monumenten. Of het nu gaat om een enkele grafsteen of een groter project, zoals uitgebreidere restauratiewerkzaamheden op een begraafplaats, wij kunnen u hiermee van dienst zijn. Meer informatie vindt u onder restauratie en onderhoud.

Een grafsteen laten maken? Zo werkt het:

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek ons in een van de showrooms.

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Bekijk onze puur monumenten

Inspiratie opdoen?

Of andere vragen?

Stel uw vraag