close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkele granieten grafsteen met kruis foto 1

Enkele granieten grafsteen met kruis Hout

Een elegant grafmonument dat bestaat uit een solide en duurzame granieten steen. Het kruis die in de steen zit geeft aan dat het een symbolische verwijzing is naar de spirituele betekenis van het monument. Met dit prachtige grafmonument kunt u op subtiele wijze de herinnering aan uw geliefde levend houden.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerk... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42073
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Christelijk, Klassiek en traditioneel, Kruis
Graftype Enkel
Kleur Bruin, Rood
Materiaal Hout
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Enkel staand, Staande steen met vloer

Omschrijving

Een elegant grafmonument dat bestaat uit een solide en duurzame granieten steen. Het kruis die in de steen zit geeft aan dat het een symbolische verwijzing is naar de spirituele betekenis van het monument. Met dit prachtige grafmonument kunt u op subtiele wijze de herinnering aan uw geliefde levend houden.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Hout

Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houtsoort brengt zijn eigen unieke sfeer en textuur met zich mee. De variatie in nerfpatronen, vaak uniek voor elke stuk, voegt een persoonlijke toets toe die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Hout symboliseert groei, leven en vernieuwing, en staat tegelijkertijd voor stevigheid en duurzaamheid. Het is een materiaal dat met de tijd meegaat en een diepere verbinding met de aarde en haar cycli biedt. Deze eigenschappen maken het een bijzonder en veelzijdig materiaal, gewaardeerd om zijn esthetiek en symbolische waarde.