close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbele rechthoekige grafsteen met vlinder foto 1

Dubbele rechthoekige grafsteen met vlinder Glas

Deze dubbele rechthoekige grafsteen met vlindermotief is een waardig en stijlvol monument om de herinnering aan uw geliefde te eren. Het elegante ontwerp heeft perfecte afmetingen en heeft veel ruimte om te personaliseren, met een aantal kleinere details in de vorm van vlindermotieven. Een krachtig symbool van verandering en vernieuwing, gecombineerd met een rustgevende aanwezigheid die uw dierbar... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33590
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Glas
Productsoort Fotoartikel, Glazen foto
Staande deel Natuursteen en glas

Omschrijving

Deze dubbele rechthoekige grafsteen met vlindermotief is een waardig en stijlvol monument om de herinnering aan uw geliefde te eren. Het elegante ontwerp heeft perfecte afmetingen en heeft veel ruimte om te personaliseren, met een aantal kleinere details in de vorm van vlindermotieven. Een krachtig symbool van verandering en vernieuwing, gecombineerd met een rustgevende aanwezigheid die uw dierbare herdenkt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.