close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige zwarte grafzerk met vogel foto 1

Rechthoekige zwarte grafzerk met vogel Natuursteen

Deze rechthoekige zwarte grafzerk is een stijlvol en klassiek gedenkteken. De achterzijde heeft een vogelmotief dat symboliseert vrijheid en onsterfelijkheid. De grafzerk biedt de mogelijkheid om de naam van uw geliefde op de steen te laten zetten, waardoor de herinnering aan uw dierbare wordt vereeuwigd. Het is een waardige en respectvolle manier om de overledene te herdenken.Van marmer tot grani... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42844
Collectie Modern
Dieren Dieren 3d, Vogel
Kleur donker
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuurlijk, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Deze rechthoekige zwarte grafzerk is een stijlvol en klassiek gedenkteken. De achterzijde heeft een vogelmotief dat symboliseert vrijheid en onsterfelijkheid. De grafzerk biedt de mogelijkheid om de naam van uw geliefde op de steen te laten zetten, waardoor de herinnering aan uw dierbare wordt vereeuwigd. Het is een waardige en respectvolle manier om de overledene te herdenken.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.