close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige zwarte grafzerk met kaars houder op de vloer foto 1

Rechthoekige zwarte grafzerk met kaars houder op de vloer

Deze rechthoekige grafzerk met zijn subtiele vormgeving is gemaakt van hoogwaardig zwart graniet. Het elegante ontwerp heeft een ingebouwde kaarshouder aan de voet, die een warm licht verspreidt om de rustplaats van uw geliefde te verlichten. Deze duurzame zerk biedt de mogelijkheid om de naam op de grafzerk te laten zetten.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35405
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Kleur donker
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen

Omschrijving

Deze rechthoekige grafzerk met zijn subtiele vormgeving is gemaakt van hoogwaardig zwart graniet. Het elegante ontwerp heeft een ingebouwde kaarshouder aan de voet, die een warm licht verspreidt om de rustplaats van uw geliefde te verlichten. Deze duurzame zerk biedt de mogelijkheid om de naam op de grafzerk te laten zetten.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.