close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafzerk gemaakt van natuursteen foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Rechthoekige grafzerk gemaakt van natuursteen Natuursteen

Een rechthoekige grafzerk van hoogwaardig natuursteen. De zerk is ontworpen om stevigheid en stabiliteit te bieden, waardoor de herinnering voor altijd in stand wordt gehouden. Dit subtiele monument geeft u de mogelijkheid om de naam van uw geliefden op de steen te laten zetten.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst op... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35390
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker, Grijs
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een rechthoekige grafzerk van hoogwaardig natuursteen. De zerk is ontworpen om stevigheid en stabiliteit te bieden, waardoor de herinnering voor altijd in stand wordt gehouden. Dit subtiele monument geeft u de mogelijkheid om de naam van uw geliefden op de steen te laten zetten.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.