close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Cuperus Gedenken – SBB erkend leerbedrijf

Cuperus Gedenken is sinds oktober 2017 een door de SBB erkend leerbedrijf. In samenwerking met de organisatie Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) bieden wij stagiairs/stagiaires de mogelijkheid om zich binnen een speciaal vakgebied te laten opleiden met uitzicht op een baan.

Cuperus gedenken is een familiebedrijf die al sinds 1840 persoonlijke grafmonumenten maakt en plaatst. We maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande en voegen een extra opschrift toe in geval van bijbegraven in een familiegraf. Door alles in eigen beheer te houden willen we de kwaliteit voor onze klanten waarborgen. Mede hierdoor kunnen we een breed scala aan vakgerichte leerplaatsen aanbieden, van natuursteen bewerker tot chauffeur wegvervoer.

Welke leerplaatsen zijn regelmatig beschikbaar?

Binnen Cuperus Gedenken, met vestigingen in het gehele land, bieden wij vrij regelmatig de volgende leerplaatsen met praktijkopleidingen aan:

Sector: Bouw en infra
Natuursteen bewerker ambachtelijk – niveau 2
Natuursteen bewerker machinaal – niveau 2

Sector: Entree
Assistent bouwen, wonen en onderhoud – niveau 1
Assistent logistiek – niveau 1

Sector: Transport, scheepvaart en logistiek
Chauffeur wegvervoer – niveau 2
Logistiek medewerker – niveau 2
Logistiek teamleider – niveau 2

Sector: VMBO Leertraject / Boris
Boris – niveau 1 tot en met niveau 5

Alle beschikbare leerplaatsen staan vermeld op de website van de SBB. Mocht de leerplaats waar je naar op zoek bent niet beschikbaar zijn dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.
Bekijk de leerplaatsen die momenteel beschikbaar zijn (website SBB).

Vragen of meer informatie?

Binnen ons bedrijf werken we met enthousiaste vakmensen die allemaal een eigen expertise hebben en die kennis graag met je delen.
Wil je meer informatie over de vakgerichte leerplaatsen voor stagiairs/stagiaires die wij aanbieden of over werken bij Cuperus Gedenken? Neem dan even telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

Contact

Bel ons:

085 – 047 51 15

Maandag tot en met vrijdag
telefonisch bereikbaar van 09:00 – 17:30

Onze uitvoering en plaatsing

Met ons uitgebreide team van vakmensen werken we elke dag met veel toewijding en zorgvuldigheid aan het maken en plaatsen van waardevolle herdenkingsmonumenten.