close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwarte ronde grafsteen met daarvoor een graflantaarn foto 1

Zwarte ronde grafsteen met daarvoor een graflantaarn Brons, natuursteen

Deze elegante en stijlvolle grafsteen is gemaakt van hoogwaardig zwart graniet. Het ronde ontwerp, met een liefdevolle afbeelding en subtiele bewerking, geeft de rustplaats van uw dierbare een klassieke uitstraling. Voor de grafsteen staat een kaarshouder die verlichting biedt in tijden van rouw en herinneringen aan geliefde momenten met uw dierbare. Met dit monument kunt u een liefdevolle herinne... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21876
Collectie Eenvoudig tot bijzonder
Dieren Dieren 3d, Vogel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Hobby, sport of beroep Hobby, Sport
Kleur donker, Zwart
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart

Omschrijving

Deze elegante en stijlvolle grafsteen is gemaakt van hoogwaardig zwart graniet. Het ronde ontwerp, met een liefdevolle afbeelding en subtiele bewerking, geeft de rustplaats van uw dierbare een klassieke uitstraling. Voor de grafsteen staat een kaarshouder die verlichting biedt in tijden van rouw en herinneringen aan geliefde momenten met uw dierbare. Met dit monument kunt u een liefdevolle herinnering creëren voor de toekomst.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.