close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekig grafmonument met golvende bovenkant foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Rechthoekig grafmonument met golvende bovenkant Natuursteen

Een prachtig grafmonument van rood marmer, voorzien van kunstige details en gouden accenten. De combinatie van de warme rode steen met de glinsterende goudkleurige toevoegingen biedt een elegant beeld dat passend is voor het eren van uw geliefde. Dit monument biedt ook de mogelijkheid om de naam van uw dierbare te laten graveren, waardoor uw dierbare herinnerd kan worden op een stijlvolle en respe... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34724
Bloem, plant of boom Aronskelk, Bloem/plant
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Met bijzondere betekenis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin, Zwart
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een prachtig grafmonument van rood marmer, voorzien van kunstige details en gouden accenten. De combinatie van de warme rode steen met de glinsterende goudkleurige toevoegingen biedt een elegant beeld dat passend is voor het eren van uw geliefde. Dit monument biedt ook de mogelijkheid om de naam van uw dierbare te laten graveren, waardoor uw dierbare herinnerd kan worden op een stijlvolle en respectvolle manier.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.