close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige enkele grafsteen met vogel foto 1

Rechthoekige enkele grafsteen met vogel

Een klassiek grafmonument dat een ongeëvenaarde elegantie en rust uitstraalt. De steen is rechthoekig en beschikt over een zorgvuldig uitgehouwen reliëf van een vogel, wat het monument een verfijnde en aantrekkelijke look geeft. Door de persoonlijke tekst of boodschap die op de steen kan worden geëtst, krijgt het grafmonument nog meer betekenis. Met dit monument kunt u het leven van uw dierbare he... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42240
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk
Dieren Dieren 3d, Vogel
Kleur Grijs
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een klassiek grafmonument dat een ongeëvenaarde elegantie en rust uitstraalt. De steen is rechthoekig en beschikt over een zorgvuldig uitgehouwen reliëf van een vogel, wat het monument een verfijnde en aantrekkelijke look geeft. Door de persoonlijke tekst of boodschap die op de steen kan worden geëtst, krijgt het grafmonument nog meer betekenis. Met dit monument kunt u het leven van uw dierbare herdenken en eren op een stijlvolle manier.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.