close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige rode grafsteen met roze bloem foto 1

Rechthoekige rode grafsteen met roze bloem Glas

Dit rechthoekige grafmonument bestaat uit twee steenblokken, waarvan de kleinere is voorzien van een verfijnd roze bloemetje. Het monument is gemaakt van robuuste rode steen en heeft een tijdloos en stijlvol ontwerp dat zowel kracht als respect uitstraalt. Op de grotere steen is het mogelijk om de naam van uw dierbare te laten verwerken.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gem... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42067
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d, Roos
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Paars, Zwart
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Paars, Zwart
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit rechthoekige grafmonument bestaat uit twee steenblokken, waarvan de kleinere is voorzien van een verfijnd roze bloemetje. Het monument is gemaakt van robuuste rode steen en heeft een tijdloos en stijlvol ontwerp dat zowel kracht als respect uitstraalt. Op de grotere steen is het mogelijk om de naam van uw dierbare te laten verwerken.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.