close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkele zerk (220-zwo) foto 1

Enkele zerk (220-zwo) Glas

Ronde schijf van Diabas, geschikt om op een urnengraf te plaatsen. De glasplaat is met afstandhouders op het Diabas gemonteerd. Op de glasplaat kan een tekst gegraveerd worden.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenk... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42445
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Boeken, harten en kussens, Klassiek en traditioneel
Graftype Algemeen, Enkel
Materiaal Glas
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Ronde schijf van Diabas, geschikt om op een urnengraf te plaatsen. De glasplaat is met afstandhouders op het Diabas gemonteerd. Op de glasplaat kan een tekst gegraveerd worden.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.