close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Enkele zerk (220-zwo) foto 1

Enkele zerk (220-zwo) Glas

Ronde schijf van Diabas, geschikt om op een urnengraf te plaatsen. De glasplaat is met afstandhouders op het Diabas gemonteerd. Op de glasplaat kan een tekst gegraveerd worden.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een tr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42445
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Boeken, harten en kussens, Klassiek en traditioneel
Graftype Algemeen, Enkel
Materiaal Glas
Productgroep Grafmonumenten
Productsoort Zerk / Dekplaat
Steennaam Diabas
Vestigingscatalogus Zwolle
Vorm Rond
Vormgeving Klassiek en traditioneel, Rond

Productomschrijving

Ronde schijf van Diabas, geschikt om op een urnengraf te plaatsen. De glasplaat is met afstandhouders op het Diabas gemonteerd. Op de glasplaat kan een tekst gegraveerd worden.
Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.