close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Enkel monument met afdekplaat foto 1

Enkel monument met afdekplaat

Enkel grafmonument met fraai beeld van gezoet Diabas natuursteen op een poot van RVS. Het monument heeft een glazen afdekplaat met tekstzuil.Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit g... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42383
Assortiment Moderne gedenktekens
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Hartvormige lettersteen, Modern, Staande steen met vloer
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Zwart
Persoonlijke toevoeging Beelden - natuursteen, Decoratie - natuursteen, Dieren 3d
Productgroep Enkel monument met vloer
Steensoort Diabas
Uitvoering Staande steen met vloer
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Hartvormige lettersteen

Productomschrijving

Enkel grafmonument met fraai beeld van gezoet Diabas natuursteen op een poot van RVS. Het monument heeft een glazen afdekplaat met tekstzuil.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.