close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriëntatiedagenarrow_forward
Natuurlijk zuilengraf foto 1

Natuurlijk zuilengraf

Dubbel grafmonument met 2 letterplaten van Bianco Christal Wit graniet. De letterplaten staan in een omranding van Multi Color graniet. Een gedeelte van de letterplaten is gepolijst, daar is de tekst in gestraald. De omranding heeft een ruw afgeslagen... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42199
Artikelnummer 15802
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Zuilen
Graftype Dubbel / Familiegraf, Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - met vloer
Kleur licht
Onderdeel Zuilen
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Steennaam Bianco Cristal, Multi Color Red graniet
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Natuurlijke zuilen, Zuilen

Productomschrijving

Dubbel grafmonument met 2 letterplaten van Bianco Christal Wit graniet. De letterplaten staan in een omranding van Multi Color graniet. Een gedeelte van de letterplaten is gepolijst, daar is de tekst in gestraald. De omranding heeft een ruw afgeslagen binnenrand en is gevuld met split.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.