close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Versteend hout grafstenen Collectie grafstenen met versteend hout

Versteend hout vormt een mooie verbinding tussen de geschiedenis van de wereld, het huidige leven en het herdenken van onze dierbaren. De versteend hout stammen hebben elk hun eigen vorm, verhaal en kleur. Het gefossiliseerde hout is miljoenen jaren oud en is door het proces van kristallisatie nog harder dan graniet.

Bekijk ook onze collectie met voorbeelden van zwerfkei grafstenen.

Versteend hout als grafmonument

Elk stuk versteend hout is uniek. Hierdoor is versteend houten grafsteen zeer geschikt als u op zoek bent naar een persoonlijke en unieke grafsteen. Wij hebben veel verschillende exemplaren in onze loods in Kampen. Onze adviseurs kunnen u alle stukken digitaal laten zien zodat u een versteend houten grafsteen kunt uitzoeken.

Versteend hout als grafmonument

In het assortiment van Cuperus Gedenken vindt u allerlei toepassingen van versteend hout in een gedenkteken: Als lettersteen, kleine stukjes als grafbedekking, een boomstam als stoeltje naast het graf, een voetstukje om een vaas of lamp op te zetten of bijvoorbeeld een grafomranding van dit materiaal.

Een versteend houten grafsteen kan op prachtige wijze gecombineerd worden met bronzen belettering, cortenstaal belettering en accessoires.