close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Budget grafstenen Inspiratie voor passend en persoonlijk grafmonument

Binnen onze collecties met grafmonumenten hebben we ook een collectie met budget grafstenen. De achterliggende gedachte bij het ontwerpen van deze grafstenen was om de grafstenen simpel te houden en zo weinig mogelijk bijzondere materiaal bewerkingen te gebruiken die de prijs nadelig kunnen beïnvloeden. De budget grafstenen zijn kwalitatief net zo goed als onze andere collecties met grafstenen, maar iets eenvoudiger uitgevoerd en daardoor lager geprijst.

Bekijk ook onze collectie grafstenen eenvoudig en bijzonder met voorbeelden van gunstig geprijsde grafstenen tot wat meer exclusieve gedenktekens.

Elk grafmonument op maat en met zorg gemaakt – ook budget grafstenen

Het maken van persoonlijke grafmonumenten is ons vak en onze passie, al ruim 175 jaar. Daarom kunt u erop vertrouwen dat we het grafmonument voor uw dierbare vakkundig en volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden maken en plaatsen. We maken iedere grafsteen ieder grafmonument geheel op maat en tijdens het ontwerpen zullen we u ook zo goed mogelijk adviseren over wat mogelijk is. Zo helpen wij u met het verzorgen van een persoonlijk en uniek monument dat voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats.

Kom langs

In onze ruime en moderne werkplaats in Meppel hebben wij alles in huis om het grafmonument voor uw dierbare naar wens te vervaardigen. Onze vakkundige medewerkers zullen het monument op de uiteindelijke gedenkplek plaatsen. Wij plaatsen op begraafplaatsen in heel Nederland. Kom gerust langs in een winkel van ons bij u in de buurt.