close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Cortenstaal grafsteen Inspiratie voor passend en persoonlijk grafmonument

Cortenstaal wordt vaak gekozen vanwege de prachtige, roestkleurige uitstraling van het metaal. Het geeft het grafmonument tegelijk een natuurlijke en toch eigentijdse uitstraling. De typische roestkleur is een zeer dichte oxidehuid die het dieperliggende materiaal afschermt van zuurstof waardoor het metaal eigenlijk zichzelf beschermt tegen verdere oxidatie. Cortenstaal is zeer sterk en duurzaam. Bekijk onze bijzondere cortenstaal grafsteen collectie.

Bekijk ook onze collecties met voorbeelden van moderne grafstenen, RVS grafstenen en glazen grafstenen.

Elk grafmonument op maat en met zorg gemaakt

Het maken van persoonlijke grafmonumenten is ons vak en onze passie, al ruim 175 jaar. Daarom kunt u erop vertrouwen dat we het grafmonument voor uw dierbare vakkundig en volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden maken en plaatsen. We maken iedere grafsteen ieder grafmonument geheel op maat en tijdens het ontwerpen zullen we u ook zo goed mogelijk adviseren over wat mogelijk is. Zo helpen wij u met het verzorgen van een persoonlijk en uniek monument dat voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats.

Kom langs

In onze ruime en moderne werkplaats in Meppel hebben wij alles in huis om het grafmonument voor uw dierbare naar wens te vervaardigen. Onze vakkundige medewerkers zullen het monument op de uiteindelijke gedenkplek plaatsen. Wij plaatsen op begraafplaatsen in heel Nederland. Kom gerust langs in een winkel van ons bij u in de buurt.