close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Bronzen grafzuil met bronzen tekstplaatje foto 1

Bronzen grafzuil met bronzen tekstplaatje Ruwe steen

Dit grafmonument bestaat uit een kenmerkende bronzen zuil van hoge kwaliteit, gecomplementeerd met een eveneens bronzen tekstplaatje. De door de tijd niet aangetaste schoonheid van het brons getuigt van een blijvende waardering en herinnering. Het ontwerp, dat traditionele en moderne invloeden combineert, draagt bij aan een waardige uitstraling. De tekstplaat biedt de mogelijkheid voor persoonlijk... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42211
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen, Zuilen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Ruwe steen
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument bestaat uit een kenmerkende bronzen zuil van hoge kwaliteit, gecomplementeerd met een eveneens bronzen tekstplaatje. De door de tijd niet aangetaste schoonheid van het brons getuigt van een blijvende waardering en herinnering. Het ontwerp, dat traditionele en moderne invloeden combineert, draagt bij aan een waardige uitstraling. De tekstplaat biedt de mogelijkheid voor persoonlijke graveren, waardoor u een unieke interpretatie aan dit monument kunt geven ter ere van uw geliefde. De bronzen zuil en zijn textuur vangen subtiel het licht op en reflecteren het, wat dient als een symbolische verbinding tussen de aarde en de hemel. Met dit monument wordt een respectvolle en langdurige herinnering gecreëerd.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.