close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Klassieke en traditionele grafstenen Inspiratie voor passend en persoonlijk grafmonument

U ziet op deze pagina onze unieke klassieke en traditionele grafstenen collectie. De vormgeving en de tot in de puntjes uitgevoerde karakteristieke details geven de grafstenen een geheel eigen sfeer en uitstraling. De grafstenen zijn degelijk gemaakt en zullen jaar na jaar hun schoonheid blijven behouden.

Bekijk ook onze collecties met voorbeelden van grafzerken, grafstenen eenvoudig en bijzonder en houten grafstenen.

Elk grafmonument op maat en met zorg gemaakt

Het maken van persoonlijke grafmonumenten is ons vak en onze passie, al ruim 175 jaar. Daarom kunt u erop vertrouwen dat we het grafmonument voor uw dierbare vakkundig en volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden maken en plaatsen. We maken iedere grafsteen ieder grafmonument geheel op maat en tijdens het ontwerpen zullen we u ook zo goed mogelijk adviseren over wat mogelijk is. Zo helpen wij u met het verzorgen van een persoonlijk en uniek monument dat voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats.

Kom langs

In onze ruime en moderne werkplaats in Meppel hebben wij alles in huis om het grafmonument voor uw dierbare naar wens te vervaardigen. Onze vakkundige medewerkers zullen het monument op de uiteindelijke gedenkplek plaatsen. Wij plaatsen op begraafplaatsen in heel Nederland. Kom gerust langs in een winkel van ons bij u in de buurt.