close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Kindermonumenten collectie Inspiratie voor kindermonumenten of kindergrafstenen

In onze collectie met kindermonumenten willen we u een zo goed mogelijke indruk geven van de mogelijkheden in het laten ontwerpen en maken van een grafsteen voor een kind. Zoals u hier kunt zien hoeft een kindermonument niet per se van alleen natuursteen te gemaakt te worden. U kunt ook kiezen voor glas, cortenstaal, hout, rvs en nog veel meer. Samen met u kunnen we uw wensen vertalen naar een ontwerp dat u aanspreekt.

Oriëntatie en ontwerp van kindermonumenten

Wij bieden kindermonumenten in veel verschillende stijlen en materialen. In dit gedeelte van onze online collectie kunt u alle ideeën die u aanspreken bewaren in uw persoonlijke fotomap. Om echt een goede indruk te krijgen van de mogelijkheden, kunt u het beste langskomen in één van onze winkels. U kunt dan voorbeelden in het echt bekijken en we kunnen al uw vragen beantwoorden. Wanneer u bijvoorbeeld een foto en/of de rouwkaart meeneemt, kunnen we dit gebruiken tijdens het adviesgesprek. Bovendien kunnen we met de voorbeelden die u online hebt verzameld en de andere wensen die u heeft een heel persoonlijk ontwerp maken. Zo krijgt u een goede indruk van het gedenkplekje dat u voor ogen heeft en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Vervaardiging en plaatsing

Als u ons het vertrouwen geeft om het grafmonument voor uw kind te maken, dan zullen wij dit met de grootste zorg en aandacht voor u doen. In onze ruime en moderne werkplaats in Meppel hebben wij alles in huis om het kindermonument naar wens te vervaardigen. Onze vakkundige medewerkers zullen de kindergrafsteen op de uiteindelijke gedenkplek plaatsen. Heeft u vragen? Stel ze gerust