close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Zwerfkei grafsteen Inspiratie voor passend en persoonlijk grafmonument

U ziet op deze pagina onze zwerfkei grafsteen collectie met zwerfkeien in verschillende grootte, kleuren en vormen. De zwerfkei grafstenen zijn stuk voor stuk uniek omdat de stenen door de natuur zijn gevormd. U zoekt zelf een geschikte steen of stenen uit in één van onze inspiratietuinen waarna we samen de rest van het gedenkteken samenstellen.

Bekijk ook onze collectie met voorbeelden van natuurlijke grafstenen.

Elk grafmonument op maat en met zorg gemaakt

Het maken van persoonlijke grafmonumenten is ons vak en onze passie, al ruim 175 jaar. Daarom kunt u erop vertrouwen dat we het grafmonument voor uw dierbare vakkundig en volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden maken en plaatsen. We maken iedere grafsteen ieder grafmonument geheel op maat en tijdens het ontwerpen zullen we u ook zo goed mogelijk adviseren over wat mogelijk is. Zo helpen wij u met het verzorgen van een persoonlijk en uniek monument dat voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats.

Kom langs

In onze ruime en moderne werkplaats in Meppel hebben wij alles in huis om het grafmonument voor uw dierbare naar wens te vervaardigen. Onze vakkundige medewerkers zullen het monument op de uiteindelijke gedenkplek plaatsen. Wij plaatsen op begraafplaatsen in heel Nederland. Kom gerust langs in een winkel van ons bij u in de buurt.