close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

RVS grafsteen Inspiratie voor passend en persoonlijk grafmonument

Onze RVS grafsteen collectie met RVS elementen of grafstenen die helemaal gemaakt zijn van RVS. We passen RVS vaak toe in combinatie met materialen als glas en natuursteen om het gedenkteken de gewenste uitstraling te geven. RVS is degelijk, eigentijds en ook nog eens goed bestand tegen weer en wind.

Bekijk ook onze collecties met voorbeelden van moderne grafstenen, cortenstaal grafstenen en glazen grafstenen.

Elk grafmonument op maat en met zorg gemaakt

Het maken van persoonlijke grafmonumenten is ons vak en onze passie, al ruim 175 jaar. Daarom kunt u erop vertrouwen dat we het grafmonument voor uw dierbare vakkundig en volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden maken en plaatsen. We maken iedere grafsteen ieder grafmonument geheel op maat en tijdens het ontwerpen zullen we u ook zo goed mogelijk adviseren over wat mogelijk is. Zo helpen wij u met het verzorgen van een persoonlijk en uniek monument dat voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats.

Kom langs

In onze ruime en moderne werkplaats in Meppel hebben wij alles in huis om het grafmonument voor uw dierbare naar wens te vervaardigen. Onze vakkundige medewerkers zullen het monument op de uiteindelijke gedenkplek plaatsen. Wij plaatsen op begraafplaatsen in heel Nederland. Kom gerust langs in een winkel van ons bij u in de buurt.