close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Houten grafsteen Inspiratie voor passend en persoonlijk grafmonument

Onze houten grafsteen collectie bestaat grotendeels uit massief teakhout vervaardigde modellen. Kenmerkend is de extreem hoge duurzaamheid waardoor wij 30 jaar garantie tegen houtrot kunnen geven. Wordt teakhout niet behandeld, dan krijgt het na verloop van tijd een grijze kleur, zoals ook alle andere hardhout soorten. Dit noemen we het vergrijzen van hout. Het grafmonument krijgt hierdoor een fraaie, natuurlijke uitstraling.

Bekijk ook onze collectie met voorbeelden van klassieke en traditionele grafstenen.

Elk grafmonument op maat en met zorg gemaakt

Het maken van persoonlijke grafmonumenten is ons vak en onze passie, al ruim 175 jaar. Daarom kunt u erop vertrouwen dat we het grafmonument voor uw dierbare vakkundig en volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden maken en plaatsen. We maken iedere grafsteen ieder grafmonument geheel op maat en tijdens het ontwerpen zullen we u ook zo goed mogelijk adviseren over wat mogelijk is. Zo helpen wij u met het verzorgen van een persoonlijk en uniek monument dat voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats.

Kom langs

In onze ruime en moderne werkplaats in Meppel hebben wij alles in huis om het grafmonument voor uw dierbare naar wens te vervaardigen. Onze vakkundige medewerkers zullen het monument op de uiteindelijke gedenkplek plaatsen. Wij plaatsen op begraafplaatsen in heel Nederland. Kom gerust langs in een winkel van ons bij u in de buurt.