close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee grafzuilen van basalt met vloer foto 1

Twee grafzuilen van basalt met vloer

Dit monument bestaat uit twee robuuste grafzuilen gemaakt van duurzaam basalt, gecombineerd met een gestructureerde vloer. De basaltzuilen hebben een intrigerende blauw-zwarte kleur en velours textuur, wat zorgt voor een rustgevende en serieuze uitstraling. Tussen de zuilen bevindt zich de mogelijkheid om een persoonlijke inscriptie te plaatsen. Bovenop elke zuil kan plaats worden gemaakt voor een... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42223
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Zuilen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Kleur Beige, Bruin
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit monument bestaat uit twee robuuste grafzuilen gemaakt van duurzaam basalt, gecombineerd met een gestructureerde vloer. De basaltzuilen hebben een intrigerende blauw-zwarte kleur en velours textuur, wat zorgt voor een rustgevende en serieuze uitstraling. Tussen de zuilen bevindt zich de mogelijkheid om een persoonlijke inscriptie te plaatsen. Bovenop elke zuil kan plaats worden gemaakt voor een gepersonaliseerd symbool of ornament. De bijpassende vloer biedt voldoende ruimte voor bloemstukken en andere persoonlijke decoraties. Dit grafmonument valt op door zijn krachtige eenvoud en het gebruik van natuurlijke materialen. Het is een gedenkteken dat niet alleen eer betuigt aan de overledene, maar ook resistent is tegen de elementen en het verstrijken van de tijd.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.