close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15

Goedkope grafstenen

Enkele of dubbele grafmonumenten, al dan niet met vloer of enkel een grafzerk. Kalksteen, graniet of hardsteen in een kleur naar keuze. Grafstenen zijn in allerhande vormen, maten en materialen te realiseren. Door de ruime keuze kan het kiezen van een grafmonument moeilijk zijn. Daarbij is een goedkope grafsteen verkrijgbaar in uiteenlopende prijsklassen. Om het voor u in moeilijkere tijden wat makkelijker te maken werken we bij Cuperus Gedenken hard om het gewenste goedkope grafmonument te ontwerpen. Rekening houdend met ieder budget, zonder in te leveren op kwaliteit, bewijzen wij samen met u uw dierbare een mooie laatste eer.

Bekijk onze PUUR monumenten

Goedkope grafsteen uit de PUUR grafmonumenten collectie

Persoonlijke gedenktekens zijn eenvoudig te ontwerpen met de PUUR grafmonumenten collectie van Cuperus Gedenken. Met PUUR kiest u voor een goedkope grafsteen met ingetogen en bijzondere vormgeving. Voordelig met een vaste alles-in-één prijs zonder bijkomst van onverwachte extra kosten.

Onder onze professionele begeleiding geeft u stapsgewijs vorm aan het grafmonument, zodat een persoonlijke en passend gedenkteken ontstaat. De prijs is afhankelijk van de grootte en het soort monument. Vervolgens ontwerpt u in zes stappen een persoonlijke en budget grafmonument ter nagedachtenis aan uw dierbare. Materiaal- en kleurkeuze, letterplaat, gravering en plaatsingskosten, alles zit bij de vaste prijs inbegrepen.

Een goedkope grafsteen bij Cuperus Gedenken

Een mooi grafmonument voor uw dierbare: dat is waar Cuperus Gedenken samen met u naar streeft. Alles draait om het ontwerpen en leveren van een grafsteen met betekenis. Van oriëntatiegesprek tot plaatsing, met de grootste zorg realiseren wij het grafmonument dat u voor ogen heeft. Met het unieke PUUR concept bieden wij handvatten voor het ontwerpen hiervan.

Een betaalbaar budget grafsteen waarin ruimte is voor bijzonder ontwerp en hoge kwaliteit wordt behouden. Gebruikmakend van het beste natuursteen –eigenhandig door ons geselecteerd– en onze vakkennis en jarenlange ervaring staan wij voor u klaar op het gebied van gedenktekens. Ook werken wij samen met de onderneming Circle Stone. Zij zetten zich in voor het behoudt van waardevol natuursteen voor nieuwe generaties. Deze visie kan verwerkelijkt worden door onbeschadigde grafstenen van dit materiaal “een nieuw leven” te geven. Ze kunnen worden afgeslepen en opnieuw gebruikt worden.