close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafzuil met blauwe kop van Noorse Lei foto 1

Grafzuil met blauwe kop van Noorse Lei Basalt

Dit is een fraaie grafzuil, elegant in zijn eenvoud en toch onderscheidend door de unieke blauwe kop van Noorse Lei. De zuil is ontworpen met aandacht voor detail, wat het een moderne uitstraling geeft zonder afbreuk te doen aan de klassieke essentie van een grafmonument. Het gebruik van Noorse Lei, een duurzaam en kleurvast materiaal, garandeert lange levensduur en behoud van kleur. De blauwe kop... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41940
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Zuilen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin
Materiaal Basalt
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit is een fraaie grafzuil, elegant in zijn eenvoud en toch onderscheidend door de unieke blauwe kop van Noorse Lei. De zuil is ontworpen met aandacht voor detail, wat het een moderne uitstraling geeft zonder afbreuk te doen aan de klassieke essentie van een grafmonument. Het gebruik van Noorse Lei, een duurzaam en kleurvast materiaal, garandeert lange levensduur en behoud van kleur. De blauwe kop biedt een opvallende visuele tegenstelling en draagt bij aan het unieke karakter van dit monument. Met gedetailleerde gravuremogelijkheden kan er worden voorzien in een gepersonaliseerde boodschap voor de dierbare overledene, waardoor deze zuil niet alleen een grafmonument, maar ook een tastbaar symbool van herinnering is.


Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.