close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen Sint-Oedenrode en omgeving

Informatie over grafstenen in de buurt van Sint-Oedenrode

Wilt u een grafsteen voor uw dierbare laten plaatsen op een begraafplaats in Sint-Oedenrode of omgeving? Of wilt u iets meer weten over de begraafplaatsen in deze regio en welke mogelijkheden voor grafstenen of grafmonumenten er zijn? Cuperus Gedenken is een gevestigde naam in het Noorden van Nederland; al meer dan 170 jaar verzorgen wij de vervaardiging en plaatsing van grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens binnen de gemeente Sint-Oedenrode en omgeving.

Grafsteen kopen in de buurt van Sint-Oedenrode

Wilt u meer informatie over de aanschaf van een grafsteen of gedenkteken in Sint-Oedenrode en omgeving? U bent van harte welkom in onze winkel in Eindhoven. Op minder dan 25 minuten rijden van Sint-Oedenrode.

Inspiratiewinkel Eindhoven Bekijk de collectie
grafstenen Sint-Oedenrode H. Martinuskerkhof

H. Martinuskerkhof Sint-Oedenrode

De begraafplaats H. Martinuskerkhof bevindt zich in het zuidoosten van Sint-Oedenrode aan de Kerkplein. Zoals de naam doet vermoeden gaat het hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Kerkplein
5492 AN Sint-Oedenrode
grafsteen Sint-Oedenrode Olland

Olland Sint-Oedenrode

De begraafplaats Olland is gelegen in het noordwesten van Sint-Oedenrode aan de Pastoor Smitsstraat. Het gaat hier om een algemene begraafplaats.

Pastoor Smitsstraat
5491XP Sint-Oedenrode
grafmonument Sint-Oedenrode Rooms Katholieke Begraafplaats Sint-Oedenrode

Rooms Katholieke Begraafplaats Sint-Oedenrode

In het zuidoosten van Sint-Oedenrode vindt u aan de Burchtstraat de Rooms Katholieke Begraafplaats Sint-Oedenrode. Het gaat hier om een Rooms Katholieke begraafplaats.

Burchtstraat
5492AS Sint-Oedenrode

Dienstverlening & Werkwijze

Gedenken is persoonlijk. Samen met u ontdekken we wat uw eigen wijze is om de herinnering aan een dierbare in stand te houden. Wij begeleiden u graag in het maken van de keuzes die u daarbij maakt door persoonlijke aandacht en begeleiding.

onderhoud grafmonument in Sint-Oedenrode

Onderhoud

Regelmatig onderhoud Cuperus monumenten in de buurt van Sint-Oedenrode. Het schoonhouden van uw grafmonument, de letters zichtbaar maken door opnieuw schilderen of de begroeiing op en rondom het graf onderhouden? Neem contact op met onze winkel in .

vakkundig grafmonument plaatsen in Sint-Oedenrode

Met zorg geplaatst

Het gedenkteken voor uw dierbare plaatsen wij vakkundig en met de grootste zorg op het graf. Alles ziet er verzorgd uit wanneer u voor de eerste keer gaat kijken.

bijbegraven en bijbeletteren grafmonumenten in Sint-Oedenrode

Bijbegraven

We halen uw bestaande grafmonument op bij een bijbegraving en dragen zorg voor uw grafmonument. Uw wensen voor de nieuwe tekst en andere aanpassingen regelen we van begin tot eind zoals u het wilt.

Cuperus Gedenken Elst

Kom langs in onze dichtsbijzijnde vestiging in Elst. Op minder dan 40 minuten rijden van Sint-Oedenrode.

Cuperus Gedenken Elst
Pascalweg 3
6662 NX Elst

Bekijk inspiratiewinkel Plan uw route

Orientatie

Wat spreekt u aan en wat is er mogelijk? Bezoek onze showroom in .

Ontwerp

Uw wensen en ideeën vertalen we samen naar een persoonlijk monument.

Uitvoering

Uw grafsteen wordt op maat gemaakt en bewerkt door ervaren vakmensen.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw monument op elke gewenste begraafplaats in Nederland.

Welke collecties leveren wij in Sint-Oedenrode?

Grafstenen Sint-Oedenrode van natuursteen

Grafstenen

Bekijk voorbeelden
Kindermonumenten Sint-Oedenrode van RVS

Kindermonumenten

Bekijk voorbeelden
Urnmonumenten Sint-Oedenrode van glas

Urnmonumenten

Bekijk voorbeelden

Begraafplaatsen in Sint-Oedenrode

3 begraafplaatsen

Meer dan 10 monumenten geplaatst Cuperus Gedenken

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Cuperus Gedenken vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Als u een afspraak maakt houden wij een adviseur vrij die alle tijd heeft om naar uw wensen te luisteren en een vrijblijvend ontwerp te maken. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen en rustig rond te kijken in onze inspiratietuinen en -winkels. Na uw bezoek stemmen we alles met u af via de mail of telefoon. U kunt hierbij denken aan het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing van het gedenkteken.
Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Sint-Oedenrode?
Voor alle begraafplaatsen in Nederland hanteren wij hetzelfde tarief voor plaatsing. Wij plaatsen grafsteen in heel Nederland en zijn goed op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Voordat u bij ons bezoek komt checken wij altijd wat de richtlijnen van de begraafplaats waar het monument geplaatst wordt.
Ik wil zelf een grafsteen laten ontwerpen kan dat?
Het gebeurt regelmatig dat families eigen ideeën aandragen en dat onze adviseur op basis hiervan een monument ontwerp. U kunt hierbij denken aan de hobby van uw dierbare of een foto. Bij Cuperus Gedenken zijn we gespecialiseerd om zo een unieke herinnering te creëren.
Restaureert Cuperus Gedenken ook bestaande grafstenen?
Wij maken niet alleen nieuwe monumenten, maar restaureren ook bestaande. Denk daarbij onder andere aan het bijletteren van en plegen van onderhoud aan bestaande monumenten, als er een tweede familielid wordt bijbegraven. We restaureren ook oude monumenten, soms in grotere aantallen op authentieke gedeeltes van begraafplaatsen.
Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafsteen is geen alledaagse zaak. Daarom is het verstandig om u goed te orieënteren. Dit kan in onze winkels in heel Nederland of via onze website met honderden ideeën. Na goedkeuring van het ontwerp zullen wij de onderdelen bestellen. Als alle onderdelen binnen zijn nemen wij contact met de begraafplaats en berichten wij u als het monument is geplaatst.

Begraafplaatsen in de omgeving van Sint-Oedenrode

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Sint-Oedenrode maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.