close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Goedkope grafstenen Inspiratie voor betaalbaar grafmonument

In ons assortiment hebben we een selectief aanbod met goedkope grafstenen. Onze visie bij het ontwerpen van deze grafstenen is om het ontwerp simpel te houden en zo weinig mogelijk kostbare bewerkingen te gebruiken. Hierdoor valt de prijs van deze goedkope grafsteen voordeliger uit. Deze budget grafstenen zijn kwalitatief net zo goed als onze andere collecties met grafstenen, maar iets eenvoudiger uitgevoerd en daardoor lager geprijsd.

Bekijk ook onze collectie grafstenen eenvoudig en bijzonder met voorbeelden van betaalbare grafstenen tot wat meer exclusieve gedenktekens.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een goedkope grafsteen?

Een goedkope grafsteen kost gemiddeld tussen de 1.950 en 2.500 euro. Deze prijs wordt bepaald door het soort natuursteen dat wordt gekozen. Onze collectie met goedkope grafstenen bestaat uit ongeveer 30 modellen die een vaste prijs hebben, inclusief plaatsing. Deze modellen kunnen, afhankelijk van de richtlijnen van de begraafplaats, aangepast worden.

Een goedkope grafsteen met zorg gemaakt

Het maken van goedkope grafmonumenten is ons vak en onze passie, al ruim 175 jaar. Daarom kunt u erop vertrouwen dat we het grafmonument voor uw dierbare vakkundig en volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden maken en plaatsen. We maken iedere grafsteen ieder grafmonument geheel op maat en tijdens het ontwerpen zullen we u ook zo goed mogelijk adviseren over wat mogelijk is. Zo helpen wij u met het verzorgen van een persoonlijk en uniek monument dat voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats.

Advies over goedkope grafstenen

In onze inspiratiewinkels en werkplaats hebben wij alles in huis om de goedkope grafsteen voor uw dierbare naar wens te vervaardigen en te plaatsen. Onze vakkundige adviseurs zullen u voorzien van advies en helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij plaatsen op begraafplaatsen in heel Nederland en België. Kom gerust langs in één van onze winkels.