close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Coronavirus: hoe gaan wij er mee om?  meer informatie

Grafstenen eenvoudig en bijzonder Inspiratie voor passend en persoonlijk grafmonument

Op deze pagina vindt u onze voorbeelden van eenvoudige en bijzondere grafstenen. De collectie bestaat uit grafstenen met een eenvoudige vormgeving die een bijzondere uitstraling hebben door de afwerking, persoonlijke elementen en de gebruikte materialen. U ziet voorbeelden van grafstenen die gunstig geprijst zijn tot de wat meer exclusieve gedenktekens.

Bekijk ook onze collecties met voorbeelden van budget grafstenen, moderne grafstenen en onderhoudsvrije grafstenen.

Elk grafmonument op maat en met zorg gemaakt

Het maken van persoonlijke grafmonumenten is ons vak en onze passie, al ruim 175 jaar. Daarom kunt u erop vertrouwen dat we het grafmonument voor uw dierbare vakkundig en volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden maken en plaatsen. We maken iedere grafsteen ieder grafmonument geheel op maat en tijdens het ontwerpen zullen we u ook zo goed mogelijk adviseren over wat mogelijk is. Zo helpen wij u met het verzorgen van een persoonlijk en uniek monument dat voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats.

Kom langs

In onze ruime en moderne werkplaats in Meppel hebben wij alles in huis om het grafmonument voor uw dierbare naar wens te vervaardigen. Onze vakkundige medewerkers zullen het monument op de uiteindelijke gedenkplek plaatsen. Wij plaatsen op begraafplaatsen in heel Nederland. Kom gerust langs in een winkel van ons bij u in de buurt.