close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Coronavirus: hoe gaan wij er mee om?  meer informatie

Modern grafmonument Inspiratie voor passend en persoonlijk grafmonument

Op deze pagina ziet u onze unieke collectie met moderne grafmonumenten. Binnen deze strak vormgegeven collectie passen we moderne materialen en technieken toe, waarbij veelal een combinatie wordt gemaakt met natuursteen. Binnen de collectie passen we natuursteen vaak toe in combinatie met materialen als RVS, glas of Cortenstaal.

Bekijk ook onze collecties met voorbeelden van RVS grafstenen, cortenstaal grafstenen en glazen grafstenen.

Elk grafmonument op maat en met zorg gemaakt

Het maken van persoonlijke grafmonumenten is ons vak en onze passie, al ruim 175 jaar. Daarom kunt u erop vertrouwen dat we het grafmonument voor uw dierbare vakkundig en volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden maken en plaatsen. We maken iedere grafsteen ieder grafmonument geheel op maat en tijdens het ontwerpen zullen we u ook zo goed mogelijk adviseren over wat mogelijk is. Zo helpen wij u met het verzorgen van een persoonlijk en uniek monument dat voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats.

Kom langs

In onze ruime en moderne werkplaats in Meppel hebben wij alles in huis om het grafmonument voor uw dierbare naar wens te vervaardigen. Onze vakkundige medewerkers zullen het monument op de uiteindelijke gedenkplek plaatsen. Wij plaatsen op begraafplaatsen in heel Nederland. Kom gerust langs in een winkel van ons bij u in de buurt.