close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriëntatiedagenarrow_forward
Zuilen grafsteen met glazen bol foto 1

Zuilen grafsteen met glazen bol Glas

Zwarte zuil met een uitsparing waarin een handgeblazen glazen bol is verwerkt. De zuil staat diagonaal op een zwarte vloerplaat. Op 2 zijden van de zuil is tekst verdiept gestraald en ingeverfd.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenk... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41934
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Assortiment Unieke gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Zuilen
Graftype Enkel, Kort graf
Kleur Zwart
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Zwart
Onderdeel Zuilen
Productgroep Grafmonumenten
Steennaam Zwart graniet
Subtype Enkel staand, Staande steen met vloer
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Natuurlijke zuilen, Zuilen

Productomschrijving

Zwarte zuil met een uitsparing waarin een handgeblazen glazen bol is verwerkt. De zuil staat diagonaal op een zwarte vloerplaat. Op 2 zijden van de zuil is tekst verdiept gestraald en ingeverfd.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.