close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Kindermonument foto 1

Kindermonument Glas, rvs

Monumentje opgebouwd met verschillende materiaalsoorten en bewerkingen. De hartvorm van de letterplaat is gepolijst, het onderste gedeelte is geprikt. De omranding met de uitsparing in de vorm van een wolk is gezoet. In de opening van het hart zijn 2 b... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42343
Assortiment Unieke gedenktekens
Collectie Hartvormige lettersteen
Kleur Zwart
Materiaal Glas, RVS
Productgroep Kindermonumenten
Steensoort Zwart graniet

Productomschrijving

Monumentje opgebouwd met verschillende materiaalsoorten en bewerkingen. De hartvorm van de letterplaat is gepolijst, het onderste gedeelte is geprikt. De omranding met de uitsparing in de vorm van een wolk is gezoet. In de opening van het hart zijn 2 ballonnen van glas met afstandhouders aan het graniet gemonteerd. De touwtjes van de ballonnen zijn van RVS.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.